Společnost


Kaufland Česká republika v.o.s.

Počet nahlášených stížností:550
Z toho za letošní rok:10
Stále v řešení:7
Zobrazit všechny stížnosti na společnost

Hodnocení spokojenosti

64%
36%
Toto skore je založeno na 99 stížnostech.

#13836Neprofesionální chování vedení prodejny a ochranné služby

Stav stížnosti

vyřešeno

Celková doba trvání

1 den 18 hodin

Detail stížnosti

Publikováno
17.12.2016, před 7 lety

Jan Janák

Znění stížnosti

Dobrý den,

ke konci dne 17. 12. 2016 jsme prováděli běžný nákup potravin, když jsme došli s dvěma dalšími kolegy na prostřední regály, které měly nad sebou velké reklamní cedule s "lákavou cenu". Přesněji se jednalo o jeden z dražších alk. nápojů a dále několik druhů brambůrků. Veškeré klamavé jednání o dané ceně daného produktu jsme vyfotili a následně ukázali na informacích, kde jsme žádali vysvětlení proč u daného produktu udává prodejna, nebo zodpovědná osoba danou částku v Kč.

Po projednání na informacích jsme se nedočkali ani jedné omluvné věty, ba naopak, že se to stává a je to normální. To tedy gratuluji. To je přístup!
Dále jsme již pokračovali do dalšího oddělení, kde nás zastavil vyslaný "údajný člen" ochranné služby, který nám začal tykat a následně nakazovat ať opustíme nákupní prostory z důvodu požití omamných a stimulačních látek či psychotropních látek. Celé na příkaz vedení prodejny.

Údajného člena ochranky jsem vyzval k předložení průkazu, který neochotně a urážkami vydal. Dále pán začal výslovně přikazovat a poučovat nás o tom, co můžeme a co ne. Pán NEMÁ žádnou pravomoc, aby nakazoval k vymazání pořízených vid. nahrávek k dalšímu použití jako příloha trest. oznámení.

Pokračovalo to vyhrožováním o zabavení mobil. telefonu. Právně lze kvalifikovat jako odcizení dané věci nad 5000 Kč neboli trestný čin, niko-li přestupek. Následně jsme chtěli zavolat na místo policii ČR pro jeho výhružné chování a jeho příkazům, na které nemá zákonné právo. Snímky jsme pro klid a raději uklidnění labilního člena ochranky smazaly, zůstaly ale naštěstí v úložišti. Pán po navržení přivolání na místo policie ČR se uklidnil a pomalu začal klepat, protože jeho odvolání(že ho nezajímají zákony), kdy jsem ho poučil o tom, co dělá a že jedná nezákonně mu došlo, že by s tím dále neuspěl. Pán se sebral a odešel.

Z toho plyne znalosti práva ochranky, která má problém s normálních vystupováním a chováním je vyloženě k breku. Vyjadřování na úrovni dítěte z MŠ. a to, jak projevují své kompetence je ještě směšnější. Zvažujeme podání trestního oznámení pro vyhrožování a slovní napadnutí urážky na cti a také v neposlední době pokus o krádež. Tak tohle se může stát.. bohužel


Produkt

Nízké IQ, psychotesty = 0


Požadované řešení

Výpověď, Proškolení, Psychotesty, Omluva


Sdílejte

Zdá se vám, že stížnost obsahuje nevhodný obsah?
VašeStížnosti.cz

Chyba 500
Interní chyba systému