Dobrý den.Dnes jsem byla nakoupit v Tescu Příbram,chtěla jsem uplatnit slevove kupóny jelikož nebyl ještě nikdo na pokladnach šla jsem na samoobsluznou kde jsem k němu rozhořčení zjistila ze kupóny uplatnit nemohu.Paní na obsluze mi sdělila ze mám počkat do osmy než někdo přijde na normální pokladnu.Také me udivila obsluha u prodeje uzenin když mi odmítla nakrajet salám jen proto že je ve frontě moc lidí.Z tohoto přístupu jsem dost otravena a raději zvolím jiný obchod kde me rádi obslouzi.Asi v řetězci Tesco neplatí náš zákazník náš pán.
Promluvit si s lidma z obsluhy jak se chovat k zákazníkům aby si nepripadal ze otravuje
Konkrétní zaměstnanec jedná jménem společnosti a při výkonu pracovní činnosti ji v podstatě zastupuje podle § 430 občanského zákoníku. Z tohoto důvodu se jako nejlepší možné řešení jeví konzultovat tento problém přímo s vedením společnosti, která by měla mít zájem na vhodném chování zaměstnanců k zákazníkům a řádném plnění jejich pracovních povinností, lze se tedy setkat i s různými kodexy, které zaměstnavatelé vypracovávají pro své zaměstnance.
Pokud se spotřebitel setká s neprofesionálním chováním zaměstnanců společnosti, doporučujeme to řešit rovnou na místě, nejlépe s vedoucím dané prodejny. Zpětně často bývá obtížné zjistit a prokázat, jak se celá situace udála.
Spotřebiteli doporučujeme u tohoto typu stížnosti kontaktovat zákaznické oddělení společnosti s podnětem na zlepšení zákaznických služeb prostřednictvím emailu info@itesco.cz anebo formou telefonického kontaktu na čísle zákaznické linky 800 222 555.
Společnost byla o podané stížnosti informována, bohužel však dosud neprojevila zájem se k případu vyjádřit. Vzhledem k tomu, že služba VašeStížnosti.cz funguje na principu oboustranné dobrovolnosti, jsme nuceni stížnost uzavřít. Případný spor je možné řešit v občanskoprávním řízení.
V případě potřeby další právní konzultace se spotřebitelka může obrátit na naši poradnu na lince 299 149 009.