v červnu roce 2015 jsem si u společnosti koupila mobilní telefon- Iphone 5 Refurbished, se zárukou 12 měsíců. Poprvé jsem posílala telefon na reklamaci v srpnu roku 2015(FRC2015023332), kdy baterie nevydržela-po cca 12 hod na nabíječce byla nabitá třeba jen na 12%, a další závadou byla nečistota pod čočkou fotoaparátu.1 reklamace proběhla v pořádku a vše bylo vyřešeno. 2 reklamace(FRC2016004852) proběhla v únoru letošního roku, kdy byl opět nepořádek pod čočkou+ malé fialové flíčky které se objevovaly na fotkách.Telefon byl opět odeslán do reklamačního střediska v Příbrami, kde servisní technik napsal že vyměnil kameru a vyčistil čočku. Telefon jsem přebírala od firmy DPD dne 19.2..Když jsem telefon doma rozbalila, bohužel jsem zjistila že na fotkách se stále objevují ty fialové flíčky.Telefon jsem VŮBEC nepoužívala,a odnesla jsem ho rovnou na 3.reklamaci 22.2. A jaké bylo vyjádření technika na 3. reklamaci(FRC2016007731) ?
3 reklamace nebyla uznána, protože zařízení bylo zasaženo tekutinou a poškozeno neodborným zásahem,není to divné že na 2.reklamaci to technik nezjistil?Já telefon vůbec nepoužívala po 2.reklamaci. Asi se technici v CZC nepovažují za odborníky.Nikde jinde ten telefon nebyl rozdělaný, natož politý.
Předem děkuji
GSM Apple Iphone 5, 16 GB, bílá - Refurbished, sériové číslo: 013625007347171
Nejradši bych byla, kdyby mi společnost CZC vrátila peníze, bohužel mně mrzí že jsem k nim ztratila důvěru, ráda jsem u nich nakupovala.
Na přání společnosti CZC.cz s.r.o. dáváme přednostně prostor pro její vyjádření k podané stížnosti spotřebitele.
Dobrý den paní Švorcová.
Rádi bychom celou reklamace znovu se servisem řešili. Prosím vás o předání zboží znovu do reklamace (k mým rukám) . Pokusíme se udělat vše proto , aby reklamace byla vyřešena k vaší spokojenosti.
Michal Stýblo
Komentář: Reklamace se nakonec vyřešila k mé spokojenosti. Děkuji za kladné vyřízení a vstřícnost p. Stýbla.