Dobrý den než se mi podaří vyplnit všechny požadované položky,je dávno po soutěži!!!!Volal jsem Barandov rychlá hra v 14.14hod.Já konferencyerku dobře a zřetelně ona mě zřejmě né.Vkaždém případě můj typ byl správný tedy
obrázek č.1Na svém tel.mám nastavení-neukáže číslo volajícího.
chybná komunikace - nekvalitní
Požaduji vyplacení slíbené částky za správný typ .(50 000Kč)
V tomto případě se nejedná o státem provozovanou či regulovanou hru, která by podléhala režimu zákona č. 202/1990 Sb., o loteriích a jiných podobných hrách, podmínky soutěže tedy určuje provozovatel. Soutěžící by se s nimi měl před vstupem do soutěže důkladně seznámit.
V případě podezření na podvodné jednání ze strany společnosti lze uvědomit orgány činné v trestním řízení, které provedou příslušná šetření. Trestní oznámení může spotřebitel podat na všech služebnách Policie ČR nebo na státním zastupitelství, a to písemně nebo ústně do protokolu. V rámci trestního oznámení je vhodné požádat úřady o informaci, jak bylo s oznámením naloženo.
Vzhledem k tomu, že se jedná o zahraniční podnikatelský subjekt, doporučujeme též spotřebiteli, aby se obrátil na Evropské spotřebitelské centrum na internetových stránkách www.evropskyspotrebitel.cz, které bezplatně pomáhá spotřebitelům řešit spory s obchodníky z jiného členského státu EU, Islandu nebo Norska.