Dle návodu v časopise Můj kousek štěstí č.19/2016 jsem poslal SMS s vyluštěnou tajenkou přesně dle info v časopise ,na č. 9001009,ale bylo mi sděleno,že požadovaná služba nebyla nalezena.
Je snad nějaká chyba?
děkuji za odpověď
Krahulec Miroslav t.č.736 126074
Odpověď.
Pokud nebyla zaplacená služba poskytnuta, je vhodné, aby spotřebitel službu reklamoval. Obchodník je povinen přijmout reklamaci v kterékoli provozovně, v níž je přijetí reklamace možné s ohledem na sortiment poskytovaných služeb, případně i v sídle nebo místě podnikání. Obchodník je povinen spotřebiteli vydat písemné potvrzení o tom, kdy spotřebitel právo uplatnil, co je obsahem reklamace a jaký způsob vyřízení reklamace spotřebitel požaduje.
Nebude-li spotřebiteli vyhověno, může také podat návrh na zahájení řízení u finančního arbitra. Finanční arbitr je příslušný rozhodovat spory při poskytování platebních služeb. Navíc řízení před finančním arbitrem je zdarma. Formulář k podání návrhu na zahájení řízení je možné vyhledat na webové adrese www.finarbitr.cz/cs/reseni-sporu/pruvodce-podanim-navrhu.html.
Dobry den,
vase SMS zaslana dne: 2016-05-09 18:36:21 ve zneni: SMS MKS 19 5 C NEJSOUVSEMLIDEMUPLNESYMPATICKE ... byla zaslana ve spatnem zneni, proto system sluzbu nerozeznal a zaslal vam informacni SMS: Litujeme, ale pozadovana sluzba nebyla nalezena. Kontaktujte nas na emailu reklamace@airtoy.net
V informacni SMS byl zaslan kontakt na nasi emailovou infolinku, kde se vam bude venovat nas pracovnik a chybne zaslana SMS muze byt z nasi strany opravena. Na tomto emailu jste nas do dnes nekontaktoval.
Airtoy a.s.
Politickych veznu 21, 110 00 Praha 1, www.airtoy.cz