CZC.cz s.r.o.

1 měsíc 29 dnů 21 hodin

11.05.2016, před 9 lety

Edward Feldek

Dobry den,

26.4.2016 jsem si objednal a zaplatil zbozi s lhutou dodani do 9 dni. Zbozi jsem nedostal, na muj dotaz ohledne stavu nereagujete. A neni to poprve, co se s timhle pristupem u CZC setkavam.
Presne tohle je duvod, proc radeji nakupuji byt i u trochu drazsi konkurence. Zakaznicky servis z minuleho tisicileti...

Saitek Pro Flight Rudder Pedals

Dodani zbozi v co nejkratsim terminu.

12.5.2016 09:45, před 9 lety

Na přání společnosti CZC.cz s.r.o. dáváme přednostně prostor pro její vyjádření k podané stížnosti spotřebitele.

12.5.2016 14:04, před 9 lety

Dobrý den pane Feldeku,

omlouváme se za chybně uvedený termín dodání.
Na Váš e-mail jsme právě reagovali, přesto ale ještě poptáváme u dodavatele přesnou dostupnost. Osobně Vás budu kontaktovat na Váš e-mail nebo telefonicky. Případně se na mě můžete sám obrátit, jsem Vám k dispozici na e-mailu kucerova@czc.cz.

Děkujeme Vám za strpení.

Dagmar Kučerová, CZC.cz