VZDĚLÁVÁNÍ 3000, spol. s.r.o.

#1081Vzdělávání 3000, spol. s.r.o.

01.11.2013, před 11 lety

Michal Hrabina

Nevrácení peněz za poukaz

Mám zakoupený poukaz na vznášedlo přes portál kuptonej.cz, za pomocí rezervačního systému jsem se snažil využít daného poukazu, ale neuspěšně a to déle než rok! Když jsem chtěl tedy vrátit zpět peníze tak mi přes email poslali jen odkaz s tím že peníze budou vráceny do týdne .. nestalo se tak a teď se mnou přestali komunikovat uplně... tuto záležitost řeším už 2roky a nevím co dál...

Poukaz č. : 5524062322

Vrácení peněz.

11.11.2013 13:43, před 11 lety

V případě, že byla uzavřena smlouva, jejímž předmětem bylo poskytnutí služby za úplatu, má spotřebitel nárok na takové plnění. Pokud obchodník službu neposkytne, ať z jakéhokoli důvodu, je povinný zaplacené finanční částky spotřebiteli vrátit.

19.3.2014 13:27, před 11 lety

Společnost na výzvu ke sdělení kontaktní osoby nereagovala, tudíž nebude možné dále řešit spor prostřednictvím tohoto portálu.
V případě, že se chce spotřebitel dále domáhat svého nároku, bude nutné obrátit se na příslušný soud. Před samotným podáním k soudu doporučujeme zaslat společnosti předžalobní výzvu dle § 142a občanského soudního řádu.