Dělovka.cz s.r.o.

#1088Nedodané zboží a odstoupení od smlouvy

7 měsíců 25 dnů 15 hodin

01.11.2013, před 11 lety

Marek Coufal

Objednal jsem 20.5.2013 zboží (Solarix venkovní instalační kabel CAT5E FTP drát PE 305m/box) v internetovém obchodě: dělovka.cz a zaplatil bankovním převodem. 25.6. mě sdělili, že zboží nemohou dodat.Po telefonu jsme se domluvili na odstoupení od smlouvy a vrácení peněz. Odstoupení od smlouvy jsem posílal také e-mailem a doporučeně Č.poštou. Doporučený dopis si nevyzvedli.Při telefonním kontaktu mi bylo stále řečeno, že tato záležitost bude co nejdříve vyřízená. 4.7.mě bylo sděleno, že společnost se ocitla ve finančních potížích. 10.10 mi bylo sděleno, že nemají dost prostředků k hrazení závazků a že spustili nové aktivity k uhrazení závazků. 1.11. se stále nic neděje a přitom se jedná pouze o částku 2730 Kč.

Solarix venkovní instalační kabel CAT5E FTP drát PE 305m/box

Požaduji co nejrychleji vrácení peněz zpět na účet za uhrazené a nedodané zboží.

4.11.2013 17:02, před 11 lety

V případě, že zboží není dodáno ani po výzvě dle § 517 občanského zákoníku, má spotřebitel nárok na odstoupení od kupní smlouvy. Společnost není v insolvenci dle živnostesnkého rejstříku.
Společnost je dle dostupných informací v prodlení vůči spotřebiteli.

27.6.2014 11:02, před 11 lety

Společnost Dělovka.cz s.r.o. nereagovala na naši výzvu k řešení stížnosti. Případné spory mohou být tedy řešeny pouze v soudním řízení, nikoliv prostřednictvím služby VašeStížnosti.cz, která je založena na principu dobrovolnosti.

27.6.2014 11:02, před 11 lety

Marek Coufal