PPL CZ s.r.o.

#10986Nechtěl mi doručit zásilku

5 měsíců 25 dnů 20 hodin

26.05.2016, před 9 lety

Milan Rudolf

dne 25.5 ve 14.25mi byl dorucen email ze nasledujici pracovni den mi bude dorucena zasilka pro mne velmi dulezita jelykoz se jednalo o zarivku pro poustniho jestera a tento druh pokud nema toto svetlo velyce rychle zahynou pro nedostatek vapniku atd. nasledujiciho dne v16 hodin jsem volal na dispecing kde je moje zasilka bylo mi receno ze moje zasilka je v aute a ze si mam zavolat,tak jsem nejprve zavolal na prvni telefoni cislo kde mi pan odsekl ze kladruby nejezdi opet jsem tedy volal na dispecing kde mi bylo receno dalsi telefoni cisl,samozrejme na toho sameho pana ktery mi rekl ze tam nepojede i kdyz mnel doruceni jen 5km presto mi rekl ze na me kasle a doruci mi to zitra pan se jmenuje Tomáš Pitra 725778438,725778443 po dlouhem dohadovani jsem se musel zaridit tak ze to prevzala pritelkyne jelykoz pan Pitra mi balik proste odmitl dorucit provolal jsem 130Kč a jeste jsem se musel takto doprosovat cloveka oto aby delal svou praci s tak arogantnim a neochotnym clovekem jsem se u PPL jeste nesetkal a je to desive ze nekdo takovy pracuje s penezi a vozi nam zasilky ,ceho se dockam priste az mi poveze dalsi zasilku ze mi ji naschval poskodi raci asi priste obednam jinou dorucovaci sluzbu S Pozdravem MIlan Rudolf

ČZ:41490984302

Prosim o realne reseni tohoto sporu a taktez o me kontaktujte na muj e-mail jak jste tento spor vyresily
Dekuji randolf1484@seznam.cz
Takovy clovek nema u teto spolecnosti co delat kazi vam dobrou povest
Dekuji za info

27.5.2016 08:36, před 9 lety

Pokud je uzavřena zasilatelská smlouva, jsou smluvními stranami příkazce a zasílatel. Reklamaci dodání zásilky proto musí uplatňovat příkazce. Vzhledem k tomu, že v daném případě zasílatelskou smlouvu zřejmě uzavíral prodávající (odesílatel zboží), ten je také oprávněn uplatnit reklamaci u svého smluvního partnera, pokud služba nebyla poskytnuta v souladu se smlouvou.

Bylo by proto třeba, aby reklamaci uplatnil příkazce a trval na jejím řádném vyřízení. Reklamaci je třeba uplatnit písemně podle obchodních podmínek společnosti.

Občanský zákoník stanoví v § 2558, že dopravce provede přepravu do místa určení s odbornou péčí v ujednané době, a nebyla-li ujednána, bez zbytečného odkladu. Má se za to, že tato doba počíná běžet dnem následujícím po převzetí zásilky dopravcem.

V případě, že společnost nedodá zásilku do ujednané doby, ocitá se v prodlení a odesílatel může požadovat doručení zásilky, smluvní pokutu, byla-li sjednána, nebo případnou náhradu škody, která mu vznikla v souvislosti s nedodáním či ztracením zásilky.

Konkrétní zaměstnanec jedná jménem společnosti a při výkonu pracovní činnosti ji v podstatě zastupuje podle § 430 občanského zákoníku. Z tohoto důvodu se jeví jako nejlepší možné řešení konzultovat problém s nevhodným chováním zaměstnanců společnosti přímo s vedením společnosti, která by měla mít zájem na jeho vhodném chování k zákazníkům a řádném plnění pracovních povinností, lze se tedy setkat i s různými kodexy, které zaměstnavatelé vypracovávají pro své zaměstnance.

Vzhledem k výše uvedenému je nutné se stížnostmi směřujícími na nevhodné chování zaměstnanců obrátit přímo na jejich nadřízené či zákaznickou linku společnosti.

Kontakt na zákaznický servis společnosti 225 331 500.

21.11.2016 18:46, před 8 lety