PROMONT DOOR s.r.o.

#1117Od 3.12.2012 cigareta vubec nefunguje az k dnesnimu dni

8 měsíců 4 dny 23 hodin

02.11.2013, před 11 lety

Helena Spinella

Vazeny Dteste,3.12.2012 jsem si zakoupila el.cigaretu ve vyse uvedene prodejne.Tato cigareta fungovala max.5dni.Musela jsem soustavne behat do prodejny,protoze jednou nefungovala baterie,podruhe zase cigareta nevydavala dym apod.Vyprsela moje trpelivost a tak jsem se obratila na COI,kde mi bylo receno,ze muzu pozadovat penize zpet.Sjednala jsem si proto schuzku s vedouci,ktera je takovou odbornici,ze sama posuzuje zavady,pak vam rekne,ze je to vase chyba a da vam opravu k uhrade.Ona se vsak na schuzku nedostavila a prodavacky ji zapiraji.CHtela bych sve penize zpet.Mam nejakou sanci? Jak mam postupovat?DEKUJI ZA POMOC. HELENA SPINELLA

NESERIOZNI FIRMA

PENIZE ZPET,PROTOZE ODMITAM SOUSTAVNE VYROBEK OPRAVOVAT A TO JESTE NA VLASTNI NAKLADY.

12.11.2013 13:47, před 11 lety

Dle § 622 občanského zákoníku má kupující nárok na odstoupení od kupní smlouvy v případě 3 stejných závad po sobě jdoucích, 4 různých nebo 3 různých najednou. Pro odstoupení je třeba mít takové vady uznané.
Zároveň, pokud je vada výrobku vytčena do 6 měsíců od zakoupení, má prodejce povinnost prokázat, že výrobek předával kupujícímu bez vad dle § 616 odst. 4 občanského zákoníku.

7.7.2014 10:17, před 11 lety

Společnost PROMONT DOOR s.r.o. nereagovala na naši výzvu k řešení stížnosti. Případné spory mohou být tedy řešeny pouze v soudním řízení, nikoliv prostřednictvím služby VašeStížnosti.cz, která je založena na principu dobrovolnosti.

7.7.2014 10:18, před 11 lety

Helena Spinella