na můj inzerát -koupím palivové dříví mě telefonicky kontaktoval p. Saibert a nabídl mě 23m3dřeva za 18000kč i s dovozem.Druhý den přijeli dvě auta se dřevem a u mne ho složili,v důvěře že jsou poctiví ,jsem si ani nevyžádal ůčtenku.můj soused dřevorubec mě říkal že to v žádném případě 23m. nebude tak jsme to přeměřili a bylo to 12m3.Dřevo přivezli dvě auta s rozměrem korby 6x2m.a byli naloženy do výše 0,5mto znamená že na jednom autě bylo 6m3.Několikrát jsem volal panu Saibertovi,ochotně sliboval že přijede a přeměříme to a dáme do pořádku,ale zůstalo jen u slibů,nakonec mě řekl že jsem si dřevo osobně přebral a jeho top už nezajímá.
Podle mojich propočtů mě okradl o 8000.Kč.což je skoro můj důchod.
děkuji za vaší snahu pomoci vyřešit můj problém..
Bolehovský Vladimír
54983 Ruprechtice 123
Navrhuji aby mě pan Saibert vrátil 8000Kč.
V případě, že je uzavřena kupní smlouva, musí prodejce plnit v dohodnutém množství. Pokud není plněno, má kupující nárok na dodání zboží dle dohody nebo na poskytnutí přiměřené slevy z celkové úhrady kupní ceny.
Pan Saibert Lukáš byl o podané stížnosti informován. Bohužel doposud neprojevil zájem se ke stížnosti vyjádřit, proto jsme se rozhodli případ uzavřít z důvodu nereakce podnikatele.