pekařství Makovec s.r.o.

#11352Sladké pečivo - štrudl

01.07.2016, před 9 lety

Jana Staňková

Již podruhé jsem si v pekařtví Makovec koupila jablečný závin a když jsem kousek ukousla, zjistila že neobsahuje téměř žadná jablka. Jednou se mi i stalo že jsem koupila cerealní bagetu a chutnala jako kdyby v mouce byla plíseň. Byla bych ráda, kdyby jste to prověřily. Pečivo je u nich dráhé a tak člověk předpokládá, že za to co si příplatí kupuje kvalitu. Předem děkuji za pochopení. Staňková

Náprava kvality.

11.7.2016 13:02, před 8 lety

Jestliže zakoupená věc nemá očekávané, deklarované vlastnosti, je třeba ji reklamovat u prodávajícího. Spotřebitelka by v tomto případě měla nárok na dodání nové věci bez vad, a nebylo-li by to možné, na odstoupení od smlouvy, anebo na přiměřenou slevu.

Dozorovým orgánem v oblasti potravin je Státní zemědělská a potravinářská inspekce. Spotřebitelka může také podat podnět k tomuto úřadu, zda-li v daném případě nedošlo k porušení právních předpisů. Pro zadání podnětu lze použít následující webový odkaz: www.szpi.cz

30.11.2016 21:01, před 8 lety