T-Mobile Czech Republic a.s.

#11354Chybějící signál

10 dnů

01.07.2016, před 9 lety

Alice Bakulová

Již více než 14 dní nemáme ve vesnici vůbec signál. Jedná se o Hostim u Berouna. Předtím s tím nebyl problém. Již jsem si jednou stěžovala a včera (30.6.2016) mi přišla od T- Mobile SMS, že porucha již byla odstraněna. To však není pravda, protože opět není možno se nikam dovolat ani přijímat hovory. Velice mě to zneklidňuje už jen proto, že bychom se nikam nedovolali v případě nouze.
Pokud by tento stav přetrvával, budeme společně s našimi dalšími sousedy uvažovat o změně operátora.
Děkuji za vyřízení mé stížnosti.
s pozdravem

Alice Bakulová
tel. 723 473 755

Tarif Sít Nesíť

Zajištění dostupného signálu (pokrytí) pro celý Hostím u Berouna.

11.7.2016 13:13, před 9 lety

Není-li služba poskytována ve sjednané kvalitě, je vhodné ji reklamovat přímo u operátora. Společnost má povinnost vyřídit reklamaci do jednoho měsíce ode dne jejího doručení. Bude-li reklamace společností zamítnuta, má spotřebitelka možnost obrátit se s námitkou na Český telekomunikační úřad do jednoho měsíce ode dne doručení vyřízení reklamace.

Společnost T-Mobile Czech Republic a.s. se rozhodla nevyužít možnosti mimosoudního řešení sporů a nadále je ochotna s nespokojenými zákazníky komunikovat pouze prostřednictvím své infolinky a oddělení stížností. Spotřebitelka může využít rovněž následující kontaktní formulář na webové adrese https://www.t-mobile.cz/podpora/kontaktujte-nas.

Vzhledem k tomu, že je námi poskytovaná služba založena na principu dobrovolnosti, bude stížnost uzavřena. Případné spory mohou být tedy řešeny pouze ve správním řízení u Českého telekomunikačního úřadu, popřípadě v soudním občanskoprávním řízení, nikoliv prostřednictvím služby VašeStížnosti.cz.

V případě potřeby další právní konzultace se neváhejte obrátit na naší spotřebitelskou poradnu na telefonním čísle 299 149 009.