už přes měsíc se snažíme koupit formu na koláč značky fontinac.Uz jsme velice rozladěni. Jezdíme téměř denně do penny marketu ve Světle nad Sázavou, ale tam nám vždy reknou, že sice formy dorazily,ale dopoledne byly pryč. Ráno chodíme do práce a tak se tam můžeme zastavit jen odpoledne. Byli jsme i na více místech jako v Ledči nad Sázavou, Zruči nad Sázavou a Novém Boru.Opet nás čekala stejná odpověď nemáme. A tak se ptám je nějaká možnost koupit formu na koláč? Děkuji za odpověď oko
Koupě koláčové formy
Zákon prodejcům neukládá (vyjma právní úpravy tzv. vábivé reklamy), aby všechno nabízené zboží bylo k dispozici po celou jejich otevírací dobu. Může dojít k vyprodání zásob a pokud obchodník dostupnost takového zboží nijak negarantuje, nedošlo v takovém případě k zákonnému pochybení. Zásobování je interní záležitostí společnosti, která by však měla mít zájem na co nejširším pokrytí poptávky svých zákazníků.
Doporučujeme spotřebiteli obrátit se s tímto podnětem přímo na společnost prostřednictvím jejího zákaznického servisu.
V případě potřeby další právní konzultace se spotřebitel může obrátit na naši spotřebitelskou poradnu na telefonní lince 299 149 009.