CZC.cz s.r.o.

#11633Zamítnutí reklamace nabíječky v záruční lhůtě

25.07.2016, před 8 lety

Jiří Duchoň

Dobrý den, v prosinci 2015 jsem si koupil přes internet mobilní telefon LG G Flex2 u společnosti CZC.CZ, nyní mi přestala fungovat nabíječka. Telefon je plně funkční a s jinou nabíječkou nabíjení funguje jak má. Nabíječku jsem poslal přes pobočku CZC v Brně na reklamaci a CZC mi reklamaci zamítlo s odůvodněním, že výrobce LG má uvedeno v licenčních podmínkách,že pokud bude přístroj reklamován je nutné jej dodat k reklamaci kompletní.Mně, ale nefunguje jen nabíječka.

Mobilní telefon LG GFlex 2

Chtěl bych výměnu nabíječky za funkční. Připadne mi nesmlslné kvúli vadné nabíječce být 30 dnů bez mobilního telefonu.

2.8.2016 13:02, před 8 lety

Na přání společnosti CZC.cz s.r.o. dáváme přednostně prostor pro její vyjádření k podané stížnosti spotřebitele.

1.10.2016 13:15, před 8 lety

Dobrý den pane Duchoň.

Chápu váš pohled na věc, ale je zde možnost, že telefon poškodil adaptér a problém může být v napájecí části telefonu. Pokud poté servis nabíječku vymění bez otestovaní telefonu , může se po čase objevit problém znovu nebo v horším případě dojde k většímu poškození telefonu . Z tohoto důvodu autorizovaný servis požaduje dodaní adaptéru s usb kabelem i mobilního telefonu, aby mohla být provedena kompletní diagnostika a předešlo se případným dalším problémům.

Dle systému s vámi již kolegové reklamaci dořešili výměnou adaptéru.

Prosím vás tedy o uzavření stížnosti.

Děkuji za pochopení.
Michal Stýblo

1.11.2016 10:12, před 8 lety

Žádáme spotřebitele o potvrzení výše uvedeného a o případné uzavření stížnosti.

1.12.2016 09:29, před 8 lety