Vodafone Czech Republic a.s.

#11985Stížnost na špatné sítě a jednání zaměstnanci špatné k zákaznikovy

17 hodin 37 minut

19.08.2016, před 8 lety

František Vopálenský

už po několikáté řeším špatné pokrytí sítě kde nemám sít a lidé se mi nemohou dovolat v této situaci už sem řešil jednou u Vodafone a špatná sít a kvalita služeb když sem to říkal na lince na Vodafone vysmáli se mi do telefonu a dnes znova 19.8.2016 špatné jednání říkám to paní a ona říká mi do telefonu samé hm hm hm hm pak jsem ji říkal aby mě uvolnili číslo k odchodu dříve k přenosu než mi stanovily k 15.9.2016 to budu za kvalitní sít platit do 15.9.2016 bud bez signálu nebo na E-síti to opravdu nemysle-jí vážně

mobilní číslo 776518944 František Vopálenský

žádám nápravu operátora Vodafone

20.8.2016 10:21, před 8 lety

Konkrétní zaměstnanec jedná jménem společnosti a při výkonu pracovní činnosti ji v podstatě zastupuje podle § 430 občanského zákoníku.

Z tohoto důvodu se jako nejlepší možné řešení jeví konzultovat tento problém přímo s vedením společnosti, která by měla mít zájem na profesionálním chování zaměstnanců k zákazníkům a plnění jejich pracovních povinností, lze se tedy setkat i s různými kodexy, které zaměstnavatelé vypracovávají pro své zaměstnance.

Byla-li výpověď smlouvy o poskytování telekomunikačních služeb potvrzena společností, skončí závazek uplynutím výpovědní doby. Nebyl-li po uplynutí výpovědní doby závazek ukončen, měl by spotřebitel postup společnosti reklamovat.

20.8.2016 11:00, před 8 lety

Hezký den, Františku,

protože jste nám stejný text vkládal také na Facebook, odpovídal jsem vám přímo tam.

Přeji pěkný víkend.

Ondřej Ullmann