BILLA, spol. s r. o.

#12058Ošizení o 300,- za nákup a poté slevové zboží

2 měsíce 15 hodin

24.08.2016, před 8 lety

Petr Petr

Dobrý den, bohužel Vám musím Vám oznámit, že se mi již po druhé stala velmi neprijemná situace v Bille v Krnově ! nejdrív mi prodavačka naučtovala nesmyslné produkty a po reklamaci mi to stejne nechtěla uzna,oduvodnila to směšně, ze pry je to pocítac a ten se pry nemílí, situaci sem nadále neřešil až do ted, kdy se mi stala dalsí neprijemná záležitost ! při koupi produktu na který byla sleva chtěla naučtovat plnou cenu, až po tom co sem se ozval mi primitivně řekla, aha dobře. Evidentně šlo vidět že to zkoušela prodat za plnou cenu !! Žádám o dukladné prošetření , jestli se to stané po 3tí , okamžitě volám Inspekci

Žádám o dukladné prošetření situace a upozornění všech prodavaček na tyhle situace , je nepřijetelné aby se to opakovalo

25.8.2016 08:32, před 8 lety

Nabídka zboží, která je tvořena i cenou u něj uvedenou, je pro obchodníka závazná. Pokud jinou cenu uvádí a jinou účtuje, dopouští se klamavého jednání a je právem spotřebitele dožadovat se rozdílu v ceně zaplacené navíc.

Prodávající je povinen informovat v souladu s cenovými předpisy a přímo použitelným předpisem Evropských společenství spotřebitele o ceně prodávaných výrobků nebo poskytovaných služeb zřetelným označením výrobku cenou nebo informaci o ceně výrobků či služeb jinak vhodně zpřístupnit. Informace o ceně nesmí zejména vzbuzovat zdání, že cena je nižší, než jaká je ve skutečnosti. Dozorovým orgánem je v této oblasti Česká obchodní inspekce, které spotřebitel může dát podnět pro porušení zákona o ochraně spotřebitele.

Spotřebitel, který je přesvědčen, že došlo k porušení zákona o ochraně spotřebitele, se může obrátit na regionální či ústřední inspektorát České obchodní inspekce. Adresy jednotlivých inspektorátů lze najít na www.coi.cz. Podnět lze podat i elektronicky přes elektronickou podatelnu ČOI na adrese www.coi.cz.

Stížnosti na chování konkrétních zaměstnanců, neplnění jejich pracovních povinností, by měly směřovat přímo k vedení uvedené provozovny s návrhem na zlepšení zákaznických služeb. Společnost by totiž měla mít zvýšený zájem na tom, aby se její zákazníci rádi vraceli do prodejny, protože se v ní cítí dobře a jsou spokojení s poskytovanými službami.

25.8.2016 14:47, před 8 lety

velmi nás mrzí Vaše negativní zkušenost z naší prodejny. Moc rádi bychom celou záležitost prověřili a napravili. K tomu však potřebujeme více informací o nákupu. Mohl byste nám prosím na info@billa.cz napsat, kdy se měl nákup odehrát a které zboží Vám mělo být chybně namarkováno?
Děkujeme předem za Váš čas.

Přejeme Vám hezký den,

Vaše BILLA