Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group

#12085Neplnění pojistné události

3 dny 19 hodin

26.08.2016, před 8 lety

Radek Fiksa

-stal se mi úraz kolene a pojišťovna odmítá vyplatiti pojistné s tím, že se mi nepodařilo prokázat spojitost zranění s úrazem, byť to lékař potvrdil ve zprávě ošetřujícího lékaře
úraz se stal 10.1.20144, v 10.12. jsme pak po neustupujících potížích vyhledal lékaře , následující rok podstoupil operaci kolene
-po ukončení léčby jsem odeslal požadované formuláře vč lékařské zprávy, pojišťovna odmítla plnění, proto jsem se odvolal, ale neúspěšně

pojistná smlouva 1421082924

proplacení pojistné události č.j. 4161044070 a vč. proplacení trvalých následků dle pojistné události dleč.j. 4161092372 a doplacení pojištění prac. neschopnosti dle č.j. 416044066

30.8.2016 09:33, před 8 lety

Společnost Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group se rozhodla nevyužít možnosti smírného řešení sporů prostřednictvím služby VašeStížnosti.cz. Vzhledem k tomu, že je námi poskytovaná služba založena na principu dobrovolnosti, bude stížnost uzavřena.

Na žádost společnosti zveřejňujeme její obecné vyjádření k podaným stížnostem:

„Pokud klient není spokojen se službami společnosti Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group, může podat písemně či ústně stížnost na jakékoli kontaktní místo této pojišťovny, jejichž seznam je uveden na internetových stránkách www.koop.cz. Pro urychlení vyřízení stížnosti však doporučujeme adresovat stížnost na adresu pro doručování Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group, Centrum zákaznické podpory, Brněnská 634, 664 42 Modřice případně na e-mailovou adresu info@koop.cz“

V případě potřeby další právní konzultace se spotřebitel může obrátit na naši spotřebitelskou poradnu na telefonní lince 299 149 009.

K mimosoudnímu řešení sporů mezi spotřebitelem (pojistníkem, pojištěným, oprávněnou osobou nebo obmyšleným) a pojišťovnou v životním pojištění je příslušný finanční arbitr. Finančního arbitra lze kontaktovat na adrese: Kancelář finančního arbitra, Legerova 1581/69, 110 00 Praha 1. Více informací naleznete na www.financniarbitr.cz.

Průvodce podáním návrhu je možné vyhledat na následujících webových stránkách www.finarbitr.cz/cs/reseni-sporu/pruvodce-podanim-navrhu.html. Finanční arbitr musí rozhodnout do 90 dnů od shromáždění všech podkladů nutných pro rozhodnutí. Tato lhůta může být maximálně prodloužena o dalších 90 dnů. Řízení není zpoplatněno, proto spolu s návrhem není třeba hradit žádný poplatek.