Alza.cz a.s.

#12164Opakovaná neuznaná reklamace

1 měsíc 22 dnů 23 hodin

01.09.2016, před 8 lety

Petra Horáková

V srpnu 2015 jsem si zakoupil mobilní telefon Lenovo,Vibe x 2 behem roku se sekal,kdyz se mi lide nemohli vubec dovolat,vypadava signal vada byla i na display bily flek na prave strane,po te mi byl telefon vymeneny za jiny a mam opet stejny problem,vypadava signal,nemohou se mi dovolat jsem stale nedostupny,kdyz chci volat ja,nejde mi to,telefon se samovolne vypina a i kdyz je nabity na 100% vydrzi maximalne par hodin,bylo mi sdeleno,ze telefon musim reklamovat trikrat,abych mohl odstupit od smlouvy je to uz druha oprava a v alze se vykrucuji jeden na druheho,bavi se semnou arogantne,kdyz jsem chtel mluvit s vedenim posllali me slusne do patricnych mezi...byla bych rad,kdyby se neco pohlo pozitivnim smerem.

Hlaváč Lukáš

lenovo vibe x 2 gold

chci vartit penize

27.9.2016 09:30, před 8 lety

Pokud kupující nemůže věc řádně užívat pro opakovaný výskyt odstranitelné vady po opravě nebo pro větší počet odstranitelných vad, má dle § 2169 odst. 2 občanského zákoníku právo na dodání nové věci, výměnu součásti, nebo i právo od smlouvy odstoupit.

O opětovném vyskytnutí vady po opravě mluvíme tehdy, jestliže se na zboží objeví stejná vada, která byla v rámci uznané reklamace již dvakrát opravována. Není přitom podstatné, jak byla vada odstraňována. Rozhodující jsou stejné projevy vady ve vlastnostech věci.

21.10.2016 10:57, před 8 lety

Vážený pane Hlaváči,

omlouvám se za opožděnou reakci. Pokud je pro Vás situace stále aktuální, prosím o upřesnění čísla nákupního dokladu nebo čísla reklamace, abych mohla dohledat podrobnosti a zjistit, co pro Vás budu moci udělat.

Předem děkuji a přeji pěkný den,

Michaela Petrů
Vedoucí péče o zákazníky

21.10.2016 20:18, před 8 lety

Petra Horáková

Vazena pani Petru,podnikl jsem urcite kroky,ktere me dovedly do zdarneho konce vyreseni cele reklamace a muzu vam uprimne rici,ze u vas si nezakoupim uz ani tuzkove baterky.Po prvni reklamaci,jsem mel dostat vyjadreni ze servisu,ktere jsem ani nedostal,dali.jste mi rovnou stary telefon z roku 2014 ,ktery uz byl jednou v oprave roku 2015 ,kde jsem si zjistil,pochybili.jste tim,ze pokud byl po prvni reklamaci mobil neopravitelny nikdo se se.mnou.nebavil a pani u vas na pobocce byla velice arogantni.Byla to dlouha cesta prokazovanim ruznych papiru,ktere jsem si nechal zaslat,ale nakonec jste mi zaslali dobropis a dokonce po mensich vytackach vratili pojisteni,ktere jsem nevyuzil.No zkratka a dobre u Alzy jednou a dost.S pozdravem.