V listopadu 2012 jsem si přes slevomat zakoupila 9ks Led
žárovek GU10 u společnosti Green Light Led s.r.o. V lednu 2013 nám jedna přestala svítit, tu jsem zaslala do společnosti a oni mi řádně zaslali druhou. V únoru 2013 nám přestaly svítit dvě - na základě telefonátu do společnosti nám zaslaly další dvě. V květnu 2013 nám zase dvě přestaly svítit - mailem jsem kontaktovala společnost s tím, že jsem navrhla, že vrátím všechny žárovky a budu požadovat vrácení peněz. Poslali my další dvě žárovky. postupně přestaly svítit další žárovky, když už jich bylo 7, zaslala jsem v září 2013 všech devět zpět do společnosti a žádala vrácení penež. Jelikož se totiž jedná o Led žárovky s dlouhou životností. Společnost mi bez jakéhokoliv dopisu zaslala 9ks nových žárovek. Nemám zájem pokračovat v tom, že je budu stále kontaktovat, aby mi posílali další a další žárovky. Chci vrátit peníze.
LED žárovka GU10 3w LED teplá bílá
Chci vrátit peníze.
V případě, že na výrobku dochází k opakování vady, má kupující nárok dle § 622 odst. 2 občanského zákoníku na odstoupení od kupní smlouvy. Judikatura stanovila, že lze odstoupit, pokud se stejná vada na výrobku vyskytne 3 krát po opravě. V tomto případě lze dovodit, že výměnou nelze vadu výrobku odstranit.
Společnost GREEN LIGHT LED s.r.o. se rozhodla nevyužít službu VašeStížnosti.cz pro řešení sporů se svými zákazníky. Vzhledem k tomu, že je námi nabízené mimosoudní řešení sporů založeno na principu dobrovolnosti, bude stížnost pro nereakci subjektu uzavřena.