AZ BUS & TIR PRAHA s.r.o.

#12286Vrácení jízdenky

5 měsíců 21 hodin

12.09.2016, před 8 lety

Milena Mischler

Dne 1.5.2016 jsem mela koupenou e-jizdenku Jihlava-Praha 18.30 135,-.Autobus byl opozden vice nez 30 minut z nastupni zastavky a podle podminek mam narok na vraceni penez.Nasledne jsem telefonovala do firmy a mluvila s panem Reznickem.Ten rekl.ze vec prosetri a pote mi poslal e-mail kde bylo napsano.ze k uplatneni reklamace pozaduji naskenovanou mistenku a cislo uctu.Vse jsem poslala a to bylo posledni.kdy se mnou komunikovali.Penez jsem se bohuzel nedockala.Nicmene 21.8. jsem udelala stejnou chybu.kdyz jsem koupila jizdenku na stejny spoj.Opet stejne zpozdeni.Druhy den jsem volala do firmy,mluvila s jinym panem.ktery rikal.at mu poslu obe jizdenky a on mi posle penize. vse jsem preposlala.nicmene penize neprisly,komunikace zadna.kdyz jsem mu telefonovala mel vzdy jednani.Ovsem 28.8.jsem koupila e-jizdenku od firmy Psota 19.00 Jihlava-Praha.opet pul hodiny zpozdeni.nyni si myslim.ze je to stejna firma,ala na tuto reklamaci jsem jiz nemela silu.

e-jidenky 1.5.2016 18.30 135,- a 21.8.18.30 135,-

Vratit penize na muj ucet a slusne jednani

12.9.2016 10:29, před 8 lety

Spotřebitelka má nárok dle smluvních podmínek přepravce ("Pokud cestující jízdenku nepoužil proto, že příslušný spoj byl zrušen nebo opožděn na odjezdu o více než 30 minut, bude mu jízdné vráceno beze srážky") na vrácení plného jízdného.

Tento nárok je třeba uplatnit doporučeným dopisem s dodejkou na sídlo firmy, ke kterému spotřebitelka připojí kopii jízdenek. Kdyby dopravce nesplnil svoji smluvní povinnost, bude nutné kontaktovat advokáta.

13.2.2017 08:06, před 8 lety

V případě potřeby další právní konzultace se spotřebitelka může obrátit na naši spotřebitelskou poradnu na telefonní lince 299 149 009.