29.8.2016 jsem reklamoval na vydejnim miste czc.cz smart hodinky Motorola moto 360 se zavadou, ze se hodinky nedobiji na 100% kapacity. Zbozi se za 28 dni vratilo s vyjadrenim servisniho technika, ze hodinky byly vymeneny. Jelikoz se nam s prodejcem zdalo zbozi ve stejnem stavu, jako pri prijeti reklamace, prodejce otestoval hodinky na prodejne.
Kupodivu se hodinky nabily do 80% a pote se baterie, ikdyz byly hodinky na dokovaci stanici, opet zacaly vybijet.
Neprevzal jsem tedy zbozi s vyjadrenim, ze zavada nebyla odstranena ve 30 ti denni lhute.
Zbozi bylo zaslano prodejcem zpet a na muj reklamacni formular, bylo vse vyspano prodejcem.
Po uplynuti 30 ti denni lhuty jsem zasel na prodejnu, kde mi bylo receno, ze s tim nic nemohou delat a mam si zavolat na czc.
Po telefonnickem hovoru mi bylo zdeleno operatorkou, ze zbozi bylo odeslano na novou reklamaci a ze si mam napsat email na czc. Tak jsem take ucinil ale zadne vyjadreni jsem doposud nedostal.
Motorola Moto 360 reklamace č. FRC2016030591
Odstoupeni od kupni smlouvy. Vyplaceni hotovosti.
Na přání společnosti CZC.cz s.r.o. dáváme přednostně prostor pro její vyjádření k podané stížnosti spotřebitele.
Dobrý den pane Malínský.
Omlouvám se za problém při řešení reklamace. U této reklamace vznikla chyba na naší straně a celá věc se měla řešit v rámci první reklamace. Nárok na odstoupení od kupní smlouvy vám tedy vznikl a již jsme vystavili dobropis č. 1616059422, který vám byl zaslán na email.
Děkuji za pochopení
Michal Stýblo
Komentář: Dekuji za kladne vyrizeni.