Fišer Michal

#1279Nedodané zaplacené zboží

9 měsíců 6 dnů 22 hodin

07.11.2013, před 11 lety

Václav Jaščevskij

Dne 17.9.2013 jsem na netu objednal a zaplatil převodem z b.u. led tv tip lg 37ls570s .Do dnešního dne nemám tv ani peníze.Třikrát jsem psal e mail naprodejce, žádná odpověd´.Poté jsem napsal na obchodní inspekci.Tam mi poradili at´to dám policii ČR.To jsem ještě neudělal protože se naskytla vaše nabídka pomoci.

LED televize LG 37ls 570s

Žádám prodejce aby mi zaslal zaplacené zboží nebo vrátil peníze na účet z kterého mu přišly .Pokud se tak nestane předám řešení PČR.

15.11.2013 15:42, před 11 lety

Dlužník, kerý svůj dluh řádně a včas nesplní, je v prodlení. Jestliže jej nesplní ani v dodatečné přiměřené lhůtě věřitelem mu poskytnuté, má věřitel právo od smlouvy odstoupit podle § 517 odst. 1 občanského zákoníku. To znamená, že spotřebitel má právo prodejce upozornit, že nedodal zboží včas a poskytnout prodejci přiměřenou lhůtu k dodání zboží. Pokud prodejce nedodá zboží ani ve lhůtě poskytnuté spotřebitelem, má spotřebitel nárok na odstoupení od smlouvy a vyžadování navrácení zaplacené finanční částky.

14.8.2014 14:39, před 10 lety

Subjekt Fišer Michal se rozhodl nevyužít službu VašeStížnosti.cz pro řešení sporů se svými zákazníky. Vzhledem k tomu, že je námi nabízené mimosoudní řešení sporů založeno na principu dobrovolnosti, bude stížnost pro nereakci subjektu uzavřena.
Spotřebitelé mají nadále možnost pokračovat v řešení sporu v občanskoprávním řízení. Před samotným podáním žaloby doporučujeme zaslat subjektu předžalobní výzvu dle § 142a občanského soudního řádu. Vhodné je také právní zastoupení. Seznam advokátů je k dispozici na http://www.dtest.cz/advokati.