be2 S.a.r.l.

#12830Bez mého vědomí strženo z účtu 2247,- Kč

20.10.2016, před 8 lety

Jájinka Schuttová

Seznamka inzeruje registraci ZDARMA...
Že by někde byla informace o tom, že následuje automatické prodloužení členství, čtvrtletní, za cenu 2.247,- kč - jsme si skutečně nevšimla.
Až když si tuto platbu seznamka z naší karty stáhla.
Jsem na mateřské dovolené a nemohu si takou částku dovolit, souhlas s inkasem jsem nedala !!!!
Na seznamce nejsem už přes půl roku a ani jsem se tam nepřihlašovala po dobu půl roku !!!

Stržení z účtu 2.247,- kč

Vrácení peněz...

27.10.2016 11:26, před 8 lety

Před uzavřením smlouvy je podnikatel povinen informovat spotřebitelku mimo jiné o ceně služby, případně o způsobu jejího výpočtu včetně všech daní a poplatků. Tento údaj je povinen podnikatel spotřebitelce sdělit vždy. Pokud byl při nabízení služeb užit klamavý údaj nebo byl údaj o oceně opomenut, mohlo by se jednat o nekalou obchodní praktiku, která je zákonem o ochraně spotřebitele zakázaná.

Pokud bylo mezi stranami sjednáno poskytování služeb v rámci placeného členství, obsahují obchodní podmínky společnosti automatickou prolongaci členství. Při sjednávání služby mohla spotřebitelka souhlasit i s prováděním opětovné platby. Tyto skutečnosti je třeba si ověřit. Pokud budou naplněny, doporučujeme spotřebitelce smlouvu v souladu s obchodními podmínkami prokazatelně vypovědět.

Dle všeobecných obchodních podmínek společnosti be2 S.a.r.l. je možné smluvní vztah vypovědět. Pro ukončení smlouvy je tedy vhodné zaslat společnosti výpověď. Výpověď je účinná jejím doručením a spotřebitelka má v takovém případě právo na vrácení poměrné části zaplacených peněžních prostředků za dané období.

Vzhledem k tomu, že se jedná o zahraniční podnikatelský subjekt, doporučujeme spotřebiteli, aby se v případě nevyřešení situace v mimosoudním řešení sporů, obrátil na Evropské spotřebitelské centrum na internetových stránkách www.evropskyspotrebitel.cz, které bezplatně, rychle a efektivně pomáhá spotřebitelům řešit spory s obchodníky z jiného členského státu EU, Islandu nebo Norska.

27.10.2016 11:34, před 8 lety

Rádi bychom Vás ujistili, že na žádosti o Výpověď, zaslané našemu Zákaznickému centru, vždy reagujeme. Kromě toho je Vám Výpovědní formulář zpravidla k dispozici v sekci “Nastavení” ve Vašem profilu.

Na základě informací, které jste nám poskytli, žel nebylo možné Váš profil v naší databázi dohledat. Rádi bychom Vás tudíž požádali o poskytnutí doplňujících informací – Vašeho uživatelského jména, registrační emailové adresy či data realizace platební transakce. Zašlete nám prosím výše uvedené informace, jelikož v opačném případě Vám neumíme být nápomocní.

V případě jakýchkoliv dotazů můžete také kontaktovat náš Zákaznický servis prostřednictvím emailové adresy: zakaznickyservis@be2.cz.

27.10.2016 12:18, před 8 lety

Jájinka Schuttová

Výpověď VIP členství jsem Vám poslala už emailem, tudíž tam jsou všechny potřebné informace!!

Schuttová

27.10.2016 12:47, před 8 lety

Stížnost přeřazujeme na společnost, která má možnost na vývoj případu reagovat.

4.11.2016 07:20, před 8 lety

Pokud máte další otázky, neváhejte nás kdykoliv kontaktovat.

4.11.2016 07:54, před 8 lety

Jájinka Schuttová

Jen se chci zeptat jak to bude s částkou která mě byla stržena z účtu???
Skoro půl roku jsem na profilu be2 nebyla...

Děkuji

4.11.2016 09:49, před 8 lety

Stížnost znovu přeřazujeme na společnost, která má možnost odpovědět na otázku spotřebitelky.

4.11.2016 10:29, před 8 lety

Jste neposkytli nám vaši informaci be2, proto nemůže najít svůj profil. Budete muset kontaktovat zákaznický servis pro více informací o vašem případu.

Pokud nemůžete prokázat včasnou a řádnou Výpověď svého VIP statusu, budete žel nést odpovědnost za vzniklé náklady a možnost refundace nebude k dispozici.

4.11.2016 11:42, před 8 lety

To není pravda....

Když jsem Vám posílala VÝPOVĚĎ VIP členství, tak je tam uvedený i můj profil...

4.11.2016 11:52, před 8 lety

Stížnost znovu přeřazujeme na společnost.

7.11.2016 12:51, před 8 lety

Žiaľ, neposkytla ste nám žiadne informácie o Vašom členstve. Z tohoto důvodu nejsme schopni komentovat Váš případ. Pokud jste byli v kontaktu s oddělením zákaznického servisu pokračujte komunikaci tam.

7.11.2016 12:57, před 8 lety

Jájinka Schuttová

Tak jak je tedy možné, že mi přišlo že členství bude zrušeno???

Kdzybych neposkytnula informace, tak přeci nemůžete zrušit??
Nemám pravdu??

7.11.2016 13:01, před 8 lety

Stížnost přeřazujeme na společnost, která má možnost odpovědět na otázku spotřebitelky.

7.11.2016 15:50, před 8 lety

Paní Schuttová, bohužel jste nám na portalu dTest nesprostredkovala žádné informace, podle kterých bychom vyladali Váš profil a adekvátně na Vaši žádost reagovali. Pokud nám nejsou zprostředkované informace, podle kterých je možné profil vyhledat není možné se k dané věci vyjádřit.
Naše záznamy ukázali, že Váš případ byl zpracován interně cez náš zákaznícky servis: zakaznickyservis@be2.cz
Pokud máte další otázky, neváhejte nás kdykoliv kontaktovat

7.12.2016 06:24, před 8 lety

6.1.2017 07:14, před 8 lety