ANIMAL MARKET s.r.o.

#1287Neodané zboží a nekomunikace

9 měsíců 11 dnů 22 hodin

08.11.2013, před 11 lety

Eliška Slavíková

22.10. jsem si objednala zboží, telefonicky mi bylo sděleno, že jednu položku nemají, tak jsem se s paní po telefonu dohodnu, že to nahradí něčím jiným... tak fajn, říkám si... ale ono to vůbec není fajn, obchod nereaguje na e-mail, který jsem jim poslala 3.11., nikdo nevolá a já nevím, jestli se objednávky dočkám..

Obchod by měl okamžitě začít komunikovat a omluvil se, buď konečně zaslal zboží nebo vrátil peníze

11.11.2013 16:40, před 11 lety

Dlužník, který svůj dluh řádně a včas nesplní, je v prodlení. Jestliže jej nesplní ani v dodatečné přiměřené lhůtě věřitelem mu poskytnuté, má věřitel právo od smlouvy odstoupit podle §517 odst. 1 občanského zákoníku.

20.8.2014 12:23, před 10 lety

Společnost ANIMAL MARKET s.r.o. nereagovala na naši výzvu k řešení stížnosti. Vzhledem k tomu, že je námi nabízené mimosoudní řešení sporů založeno na principu dobrovolnosti, bude stížnost pro nereakci subjektu uzavřena.