Dobrý den.
2.6.2013 jsem si objednal u této společnosti telefon (číslo objednávky: 24605978 )a od této doby jsem přes mail dostával jen odpovědi že telefon je na cestě, problémy s naskladněním,zdržení na celních skladech,nedodání od výrobce a nakonec přestali komunikovat úplně.vše mám v mailech jak jsem s nimi komunikoval.nejdříve jsem to řešil s Lukášem M. a potom přímo s majitelem Leošem Kusým a na toho mám i tel.
24605978 - Lenovo A660 Odolny mobil
vrácení peněz
V případě, že byla uzavřena kupní smlouva, která stanovuje povinnost prodejce dodat zboží a povinnost kupujícího zaplatit kupní cenu, je v případě nedodání zboží prodejce v prodlení. Dle § 517 občanského zákoníku má kupující nárok, pokud není plněno ani po výzvě, na odstoupení od smlouvy a vrácení kupní ceny.
Subjekt KUSÝ Leoš se rozhodl nevyužít službu VašeStížnosti.cz pro řešení sporů se svými zákazníky. Vzhledem k tomu, že je námi nabízené mimosoudní řešení sporů založeno na principu dobrovolnosti, bude stížnost pro nereakci subjektu uzavřena.
Spotřebitel má nadále možnost pokračovat v řešení sporu v občanskoprávním řízení. Před samotným podáním žaloby doporučujeme zaslat subjektu předžalobní výzvu dle § 142a občanského soudního řádu. Vhodné je také právní zastoupení. Seznam advokátů je k dispozici na http://www.dtest.cz/advokati.