Vzhledem k tomu, že na baliku nebyl telefonní kontakt chápu, ale proč dotyčný kurýr nezanechal vzkaz aspon lístek s tím kdy bude znovu doručovat nebo na sebe kontakt.
Takhle zásilka co byla naposledy pokus o duručení 11.11.2016 už týden leží na depu.
Jako adresát tam mám duležité věci - zdravotní.
Musela jsem si obvolavat společnosti nebot jsem ani nevěděla jakou společností v Česku se daná zásilka bude rozvážet zda česká posta, DHL jak šlo z německa.
Toto by se v přepravní společnosti nemělo stávat- stačí jeden lístek tak jak to funguje v zahraničí, kde lístky dávají běžně a človek si to vyřídí.
Hylmarová
vhazovat listky, pokud není telefonní kontakt.
Co se týká nesplnění povinnosti dodat řádně zásilku dle zasílatelské smlouvy v deklarovaném termínu, bylo by nutné namítnout skutečnost, že se zasílatel nepokusil zásilku dodat a tím porušil povinnost ze smlouvy, kterou má uzavřenou s odesílatelem, který by mohl vadné poskytnutí služby reklamovat.