Lidl Česká republika s.r.o.

#13726Arogantní vedoucí prodejny LIDL Čáslav

13.12.2016, před 8 lety

Karel Horáček

Dne 12.12.2016 jsem nakupoval zboží v akci. Pokladní ovšem namarkovala cenu bez slevy a tím mě poškodila cca 150,Kč. Za pokladnou jsem chyby všiml, mezitím paní pokladní zmizela z kasy, tak jsem si nechal zavolat vedoucí, aby chybu napravila. Asi po pěti minutách přišla mladší arogantní vedoucí, něco houkla na pokladní č. 1 a mě řekla"račte si to tááámhle vyřídit" a zmizela.
Bez omluvy...
No, asi dobrá vedoucí a prodejna
Čáslav

arogance, poškození zákazníka

vysvětlit vedoucí prodejny chování kzákazníkovi !!

13.12.2016 08:01, před 8 lety

Mezilidské vztahy se řídí zejména zásadami slušnosti. Pracovník jedná za společnost, která by měla mít zájem na jeho vhodném chování k zákazníkům, lze se tedy setkat i s různými kodexy, které zaměstnavatelé vypracovávají pro své zaměstnance. Vzhledem k výše uvedenému je vhodné se se stížnostmi směřujícími na chování zaměstnanců obrátit přímo na jejich nadřízené či zákaznickou linku společnosti.

Nabídka zboží, která je tvořena i cenou u něj uvedenou, je pro obchodníka závazná. Pokud jinou cenu uvádí a jinou účtuje, dopouští se klamavého jednání a je právem spotřebitele dožadovat se rozdílu v ceně zaplacené navíc.

13.12.2016 13:24, před 8 lety

Hezké odpoledne, pane Horáčku,

za tuto zkušenost se Vám velmi omlouváme. Celou záležitost samozřejmě předáme odpovědným vedoucím, kteří vše prověří a zajistí opětovné proškolení personálu v čáslavské prodejně.

Děkujeme za zpětnou vazbu a věříme, že v budoucnu budete z naší prodejny odcházet jako spokojený zákazník.

S pozdravem a přáním příjemného dne

Lidl Česká republika

12.1.2017 09:23, před 8 lety

16.1.2017 15:58, před 8 lety

Karel Horáček

Zatím klid, nikdo mně ze společnosti LIDL nekontaktoval.

19.1.2017 15:38, před 8 lety

Dobrý den, pane Horáčku,

Vaši stížnost jsme samozřejmě předali vedoucím pracovníkům, kteří dotyčné pracovnici vše vysvětlili. Opětovně se za toto jednání omlouváme.

Za upozornění ale děkujeme a přejeme Vám pohodový zbytek dne.

Lidl Česká republika

18.2.2017 12:00, před 8 lety