PPL CZ s.r.o.

#13874Předal balík cizí osobě

20.12.2016, před 8 lety

Veronika Bila

Dobrý den, dne 15.12 se mi pan z ppl nedokazal telefonicky ozvat ,ani nezvonil a predal muj balik cizi osobe platbu jsem poslala na ucet cily nemam penize ani balik

Lionsport,zasilks s cislem 80062908777

Melo by byt rychle reseni balik byl darkem na vanoce takze chci budto penize nebo balik a zjistit kdo prevzal balik a kaky ridic hlavne predaval vubec se neodvazil zavolat napsat nic tohle jednani je tak neadekvatni neprofesialni

20.12.2016 08:37, před 8 lety

Pokud by při obstarávání přepravy věci vznikla na zásilce škoda, nahradí ji zasílatel, neprokáže-li, že škodu nemohl odvrátit. Reklamaci, resp. uplatnění nároku na náhradu škody, uplatňuje u zasílatele příkazce, tedy odesílatel zboží. Bylo by proto třeba, aby reklamaci uplatnil příkazce a trval na jejím řádném vyřízení. Reklamaci je třeba uplatnit písemně podle obchodních podmínek společnosti.

27.4.2017 20:44, před 8 lety