Alektum, s.r.o.

#14060Nedodané zboží

2 měsíce 4 dny 8 hodin

02.01.2017, před 8 lety

Věra Urbanová

Od společnosti Matrix si manžel po telefonu objednal uvítací balíček pánských holítek.V avizované době nic nepřišlo,pouze upomínka na zaplacení.Po obtížném dovolání se na tel.č. 227191219 mi paní sdělila,že teda nemáme nic platit,když nám zboží nepřišlo.Pošta nic nedodala i když prý bylo zboží vyexpedováno.Není to naše chyba.Nyní firma Alektum group poslala výzvu k úhradě dluhu již na částku 550,36Kč/původní byla 188,-Kč/.Nevidím jediný důvod,proč bychom měli platit za něco ,co nebylo dodáno.Není mou povinností zjišťovat co se se zásilkou stalo.Firma snad ví pod jakým číslem zásilku poslala a má ona učinit dotaz na Českou poštu.

Stornování vymáhání dluhu, který podle mě není relevantní.

4.1.2017 21:38, před 8 lety

O neexistenci dluhu je vhodné informovat společnost, které byla údajná pohledávka postoupena. Neexistuje-li dluh spotřebitelky vůči společnosti, není ani společnost oprávněna údajnou pohledávku vymáhat.

5.1.2017 14:15, před 8 lety

postupujte dle instrukcí ve výzvě a obraťte se na odesílatele výzvy.

Alektum, s.r.o.

5.2.2017 17:36, před 8 lety