Dne 1.11.2016 jsem si objednal flash 64 GB hned po prvním použití mi zmizela většina souborů a místo kapacity 64 GB mi to ukazuje jen zhruba necelých 6 GB.Chtěl bych flash disk vyreklamovat,ale protože telefonní číslo udané na faktuře nikdo nebere,nevím kam se obrátit.
64 GB USB flash disk - černá
Po informací,které jsem vyzjistil bych požadoval vrácení peněz poněvadž moc nevěřím funkčnosti tohoto výrobku od jmenované firmy.
Společnost THOMAS-TRADE.LTD odmítla spolupráci v rámci služby VašeStížnosti.cz. Z tohoto důvodu nejsme schopni mezi stranami sporu zprostředkovat kontakt a jsme nuceni případ uzavřít.
Vzhledem k faktu, že se jedná o zahraniční subjekt (sídlo Londýn), doporučujeme spotřebitelce, aby se v případě sporu obrátila na Evropské spotřebitelské centrum, které bezplatně pomáhá spotřebitelům řešit jejich problémy s obchodníky z jiných zemí EU, Islandu či Norska (www.evropskyspotrebitel.cz).
Právníci ESC bezplatně pomáhají spotřebitelům rychle a efektivně řešit jejich problémy s obchodníky z jiných zemí EU, Norska či Islandu. ESC působí při České obchodní inspekci.
Kontakty na ESC pro ČR:
Adresa: Štěpánská 15, 120 00 Praha 2