byl mi zaslán špatný rozpis služeb a následně chybný přeplatek. Platíme 300 Kč měsíčně za elektřinu za stavbu domu. Měli jsme 1493 Kč přeplatek. Nesmyslně jste nám zvedli zálohy na 1150 Kč měsíčně za neobydlenou stavbu. Žádám o zaslání opravy měsíčních záloh znovu na 300 kč měsíčně. Přeplatek jsme si přála zaslat na bankovní číslo účtu, ze kterého platím zálohy. Byl mi zaslán přeplatek téměř o tisíc korun nižší 893 Kč a ještě k tomu složenkou.
Jsem velice naštvaná, po emailu nikdo nekomunikuje, není možné se k vám dovolat. Jsem s Vámi jako s dodavetelem elektřiny velice nespokojená. Stále Vaši pracovníci dělají chyby a náprava nikde.
Schnierer
zákaznické číslo 14249219
zákaznické číslo 14249219
zaslání správného rozpisu služeb 300 kč měsíčně
zaslání správného přeplatku 1493 Kč na bankovní číslo účtu
Pokud společnost nevrátila spotřebitelce přeplatek, který byl uveden ve vyúčtování, je vhodné uplatnit reklamaci. Nebude-li spotřebitelce vyhověno, má možnost obrátit se na Energetický regulační úřad, který rozhoduje spory mezi zákazníkem a společností (více informací je možné vyhledat na webové adrese www.eru.cz/cs/informacni-centrum).
Společnost ČEZ, a.s. se rozhodla nevyužít možnosti mimosoudního řešení sporů prostřednictvím služby VašeStížnosti.cz. Vzhledem k tomu, že je námi poskytovaná služba založena na principu dobrovolnosti, bude stížnost uzavřena.
Dle obecného vyjádření společnosti mají zákazníci právo řešit svoje reklamace a stížnosti přímým uplatněním na svého dodavatele, a dále mohou využít Ombudsmana ČEZ společnosti ČEZ, a.s.
V případě potřeby další právní konzultace se spotřebitelka může obrátit i na naši spotřebitelskou poradnu na telefonní lince 299 149 009.