TEWIKO systems, s.r.o.

#1410Neuznaná reklamace

9 měsíců 1 den 20 hodin

19.11.2013, před 11 lety

Blanka Vejborova

11.8.2008,jsme si u zmíněné firmy zakoupili sadu nádobí-hrnců se carbonkeramickým povrchem.
Po nějakém čase,se povrch dna u dvou výrobků začal olupovat.Zaslali jsme proto hrnce poštou firmě,a žádali o výměnu a nebo vrácení peněz za zboží.Posílali jsme též pokličku,které se ulomilo držadlo-tu jedinou nám vyměnili.Hrnce nám vrátili,ty,co jsme jim posílali a chtěli vyměnit.
Vzhledem k tomu,že se postupně začal olupovat povrch u většiny zakoupeného nádobí,rádi bychom jej vrátili proti vrácení peněz,nebo alespoň jejich části.
Je fakt,že se jinak na tomto nádobí velice dobře vaří,avšak vzhledem k olupování povrchu,máme obavy,zda nám to nějak nepoškozuje zdraví.
Protože jsme poměrně časově vytížení nemůžeme jet na firmu zkoušet jednat osobně,a s nejasným výsledkem,obracíme se o pomoc na vaší společnost.

Největší poškození povrchu je na hluboké pánvi,na parním hrnci-spodní díl(vrchní je skleněný),a poškození začíná být patrné i na servírovací pánvi.

Prosím buď o výměnu zboží,nebo vrácení peněz za poškozené zboží.

22.11.2013 13:39, před 11 lety

Záruku rozlišujeme smluvní a zákonnou.
Záruční doba zákonná na zboží zakoupené spotřebitelem je 24 měsíců dle § 620 občanského zákoníku.
Záruka smluvní může být jakkoli dlouhá a stanovená tedy nad těchto zákonných 24 měsíců.
Pokud není sjednána mezi stranami smluvní záruka, tak je poskytována pouze zákonná záruka v délce 24 měsíců.

21.8.2014 16:54, před 10 lety

Společnost TEWIKO systems, s.r.o. se rozhodla nevyužít službu VašeStížnosti.cz pro řešení sporů se svými zákazníky. Vzhledem k tomu, že je námi nabízené mimosoudní řešení sporů založeno na principu dobrovolnosti, bude stížnost pro nereakci subjektu uzavřena.