RegioJet a.s.

#14216Zima v kupé

09.01.2017, před 8 lety

Michaela Rybovičová

7.1.2017 jsme cestovaly z Popradu(SVK) do Prahy 2 dospelé osoby a jedno dítě kupé č.6 standart a po celou dobu jízdy nešlo topení v kupé, jenom studený vzduch občas zafoukal. Byla nam pouze nabídnuta deka, kterou jsme měli alespoň pro dítě.

kupé č.6 standart

Ráda bych chtěla vrátit peníze zpět.

10.1.2017 08:55, před 8 lety

Podle článku X, smluvních přepravních podmínek společnosti RegioJet a.s. náleží spotřebitelce kompenzace jízdného ve výši 100% zaplacené ceny jízdenky (tarif Business) v případě nefunkčního topení, pokud nebude možné přesunout spotřebitelku do jiného vozu s funkčním topením a spotřebitelka bude nucena cestovat ve voze s nefunkčním topením. Pro tarif Standard platí kompenzace ve výši 50% zaplacené ceny jízdenky.

Podle článku XII smluvních přepravních podmínek společnosti RegioJet a.s. se reklamace z přepravy cestujících a zavazadel podávají písemně na adresu sídla dopravce: RegioJet, a.s., nám.Svobody 17, 602 00 Brno, telefonicky na čísle: 420 539 000 146, faxem na číslo: 420 539 000 910 nebo e-mailem: reditel@regiojet.cz. Reklamaci lze podat do 1 roku po uskutečnění jízdy na výše uvedených kontaktech.

8.5.2017 23:01, před 8 lety