Historický subjekt, nezadávat nové stížnosti

#1423Stále mi posílají marketingové, obchodní maily

5 měsíců 28 dnů 12 hodin

20.11.2013, před 11 lety

Jaroslava Mezírková

nikdy jsem nebyla klientem UPC. Svého času, asi rok a půl, jsem vyřizovala kamarádce změnu adresy, a s tím souvisejí záležitosti. Jejím jménem.
Stále mi od nich chodí nevyžádané maily. Nelze zrušit, I když první fázi uděláte, tak v dalším kroku, aktivace zrušení - nefunguje. Ten link, je zkrátka nefunkční.
Psala jsem již dvakrát - bez výsledku.
Děkuji
Mezírková, Zlín

Zrušit zasílání nevyžádaných mailů.

21.11.2013 16:27, před 11 lety

Dle § 21 zákona o ochraně osobních údajů může každý subjekt údajů, který zjistí nebo se domnívá, že správce nebo zpracovatel provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života subjektu údajů nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může
a) požádat správce nebo zpracovatele o vysvětlení,
b) požadovat, aby správce nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav. Zejména se může jednat o blokování, provedení opravy, doplnění nebo likvidaci osobních údajů.
Dozorovým orgánem nad dodržováním zákona o ochraně osobních údajů je Úřad pro ochranu osobních údajů.

21.2.2014 14:07, před 11 lety

Vážená paní Mezírková,

děkuji za Váš podnět. Mohla byste mi, prosím, sdělit zmiňovanou emailovou adresu, abychom mohli Váš podnět prověřit? Můj kontakt je juraj.gerbery@upc.cz, případně využijte náš webový formulář: http://web.upc.cz/klpoz/cz/Index.aspx

Juraj Gerbery
Public Policy Manager
UPC Česká republika

19.5.2014 11:30, před 11 lety

Stížnost uzavřena z důvodu dlouhodobé nereakce spotřebitelky.