CZC.cz s.r.o.

#14342Opakované neuznání reklamace mobilního telefonu

10 měsíců 17 dnů 1 hodina

15.01.2017, před 8 lety

Jana Jahorná

Telefon jsem reklamovala již čtyřikrát. Z toho jedna reklamace mi byla uznána. Telefonu běžně vypadává signál. Např. doma jsem naprosto bez signálu a manžel se stejným operátorem má signál plný. Vše jsem řádně nafotila a zaslala opakovaně firmě CZC. Nestává se to pouze u nás doma, ale i v mém zaměstnání i jinde. Stává se i, že telefon ukazuje plný signál, ale nelze z něj telefonovat a hlásí mi chybu, že "mobilní síť je nedostupná" ... Také mi často dojde sms, že se mi někdo snažil dovolat a já byla nedostupná, ale telefon je přitom zapnutý a ukazuje i dostupnost na sítí operátora.

Ráda Vám zašlu mé fotografe a budu Vám velmi vděčna alespoň za názor, zda je vůbec nějaká možnost s tímto něco provést.

GSM DOOGEE X5 Pro, 16GB, bílá, sériové číslo: 356446071294073

Prosím o vrácení peněz.

16.1.2017 07:46, před 8 lety

Na žádost společnosti CZC.cz s.r.o. dáváme přednostně prostor pro její vyjádření k podané stížnosti spotřebitele.

19.1.2017 13:38, před 8 lety

Dobrý den paní Jahorná.

Pokud závada přetrvává, doporučuji telefon znovu reklamovat. Pokud máte fotodokumentaci (video) problému, můžete ji s telefonem předat a kolegové ji přepošlou do autorizovaného servisu . Pokud je reklamace opakovaně zamítnuta z důvodu neprojevení vady, můžete si nechat vypracovat znalecký posudek, který vadu potvrdí.

Děkuji za pochopení.
Michal Stýblo.

17.2.2017 18:03, před 8 lety

Jana Jahorná

děkuji za informaci. Obrátím se na soudního znalce.

2.12.2017 20:44, před 7 lety