VTM International s.r.o., v likvidaci

9 měsíců 5 dnů 12 hodin

23.11.2013, před 11 lety

Jan Brotánek

Na předváděcí akci jsem zaplatil zboží částkou 25000.- Kč
Druhý den jsem toto zboží vrátil v orig. obalech a byl jsem ujištěn že do 30 dnů firma pošle peníze na účet což se do dnešního dne nestalo. Paní majitelka nás několikrát ujistila že toto dá do pořadku at ješte mame strpení. Poslední telefonát byl však ledová sprcha když řekla že firmu prodala a že již s tím nemá nic společneho.

Indukční varná deska,nože, hrnce.

Tady je to jasné vrácení peněz jelikož jsme zboží vrátili druhy den po koupi. Na vše je doklad.

23.11.2013 20:58, před 11 lety

Dle § 57 občanského zákoníku má spotřebitel právo na odstoupení bez uvedení důvodu a uložení sankce do 14 dnů od uzavření kupní smlouvy. V případě, že kupující odstoupí, je prodejce povinný vrátit zaplacené finanční částky od doručení odstoupení do 30 dnů. Pokud se tak nestane, ocitá se v prodlení a spotřebitel má nárok na úroky z prodlení dle § 517 občanského zákoníku.
Společnost není dle obchodního ani živnostenského rejstříku v likvidaci a jako statutární orgán je zde zapsána Veronika Cincibusová od roku 2009.

28.8.2014 19:25, před 10 lety

Společnost VTM International s.r.o. byla zrušena a nyní probíhá její likvidace. Spotřebitelé by měli svou pohledávku přihlásit u likvidačního správce, který je uveden v obchodním rejtříku. (https://or.justice.cz/ias/ui/vypis-vypis?subjektId=isor%3a700032375&typ=actual&klic=b993pq)