Vracel jsem zboží ve lhůtě 14 dní. Cena zboží 988 Kč z toho 899 Kč zboží a zbytek platba kartou a ostatní věci.Pak jsem hradil balík poštou zpět cca 50 Kč a oni mi vrátili pouze těch 899 Kč! Takže jsem mínus cca 140 kč!!!! Pak si něco kupujte přes internet.
loknovací kulma na vlasy
Měli by mi vrátit vše co jsem zaplatil, což znamená to co mi strhli při nákupu, což je 988 Kč a k tomu i poštu za vrácení zboží.
Odstoupil-li spotřebitel od smlouvy v této lhůtě 14 dní od převzetí zboží, musí mu podnikatel bez zbytečného odkladu, nejpozději do 14 dnů od odstoupení od smlouvy, vrátit všechny peněžní prostředky včetně nákladů na dodání, které od něho na základě smlouvy přijal, a to stejným způsobem.
Pokud by podnikatel před uzavření smlouvy neinformoval spotřebitele o povinnosti nést náklady spojené s navrácením zboží zpět podnikateli, je podnikatel povinen uhradit spotřebiteli také tyto náklady. V opačném případě není podnikatel tyto náklady hradit.