Dobrý večer dne 27.ledna 2017 10.41dop jsem volal na infolinku tescomobile zvedla mi to p. A. M. ohledně dát na mém čísle 702918901 paní mi vzdelila že tam mám 1000mb a pokud to ne vyčerpám tak mi to propadne zduvodu že mi nabehnou v 19.10 hod.novy balíček z toho důvodu jsem tam také volal ať mě informujou,a večer jsem opět volal že mi peníze střely a data nepřišli a paní mi řekla že balíček jsem měl od včerejška to je 26.1.2017 a přitom jsem neměl kredit .proto vždy volám na operátora abych se informoval o stavu na mě sim mám také nahraný hlasovy hovor z operátorem .člověk volá aby se informoval a přitom paní si něco výmysly
Operátor nedává správně informace.
Požaduji 1000mb dát
Poskytnuté informace zaměstnancem společnosti jsou pro podnikatele zavazující a podnikatel by měl svůj závazek dodržet, neboť zaměstnanec jedná jménem podnikatele dle § 430 odst. 1 občanského zákoníku jako jeho zástupce a právní jednání zaměstnance podnikatele zavazuje.
Pokud byly poskytnuté informace nesprávné a ovlivnily rozhodnutí spotřebitele, je vhodné uplatnit reklamaci. V případě, že společnost reklamaci zamítne, může se spotřebitel do jednoho měsíce ode dne doručení vyřízení reklamace (nebo uplynutí lhůty pro její vyřízení) obrátit na Český telekomunikační úřad s námitkou proti vyřízení reklamace (vzorový formulář je možné vyhledat na webové adrese www.dtest.cz/clanek-3295/namitka-k-ceskemu-telekomunikacnimu-uradu-proti-vyrizeni-reklamace-sluzby-elektronickych-komunikaci). Řízení je zpoplatněno (100,- Kč) a pracovníci Českého telekomunikačního úřadu na základě dodaných podkladů rozhodnou, zda společnost postupovala správně, či ne.