v listopadu minulého roku jsem na základě předchozího telefonického rozhovoru obdržela od Helvetia Apotheke bezplatnou dávku 40 tablet ArthoPrim Rapid.Další zásilka 40 tablet mi byla doručena do schránky kolem 20.prosince 2016. S touto zásilkou mi přišla i nabídka, že zaplatím-li za dodanou zásilku částku 148,-Kč,dostanu v další zásilce 80tablet za cenu 296,-Kč. Nabídku jsem akceptovala a 148,-Kč jsem uhradila 7.1.2017.Další zásilka (došla 19.1.17)však obsahovala pouze 40tablet ArthroPrim za cenu 178,-Kč a nabídku na další produkt FitBones K2, o který nemám zájem.
Mé zákaznické č.6887790
ArthroPrim Rapid
Prosím o zaslání chybějících 40 tablet ArthroPrim Rapid.Bude to celkem slíbených 80 tablet za cenu 296,-Kč. Tuto částku Vám po jejich dodání obratem uhradím.
Byl-li při prodeji zboží užit nepravdivý údaj, mohlo by se jednat o klamavou obchodní praktiku, která je zákonem o ochraně spotřebitele zakázaná. Dozor nad dodržováním povinností uložených zákonem o ochraně spotřebitele provádí Česká obchodní inspekce. Má-li spotřebitel důvodné podezření, že společnost porušila povinnost uloženou jí zákonem, je vhodné obrátit se na tento úřad.
dovolte, abychom Vám situaci objasnili. Abychom věděli, že má zákazník zájem o využití jedinečné nabídky (úhrada levnější nabídkové složenky), potřebujeme obdržet tuto nižší platbu se správným variabilním symbolem.
My jsme od Vás tuto platbu obdrželi dne 11.1.2019 avšak další pravidelná zásilka byla expedována dne 8.1.2017, tedy tři dny před tím, než jsme platbu obdrželi, netušili jsme tedy, že budete mít o dvojnásobný odběr zájem, nicméně ihned po přičtení platby se Vám zasílání ArthroPrimu RAPID zdvojnásobilo a dne 29.1.2017 Vám již byla vyexpedováno dvojnásobné množství.
Na Vaši adresu Vám zasíláme 40 tablet ArthroPrimu RAPID a pevně věříme, že budete spokojena. Zasílání Vám zůstává aktivní (s dvojnásobným odběrem tzn. 80 tab./296 Kč) a pokud budete cokoliv potřebovat neváhejte prosím kontaktovat náš zákaznický servis. Naši operátoři jsou připraveni Vám pomoci a vyhovět. Navíc to bude rychlejší než řešení zde na stěžovatelském portálu dTestu.
Děkujeme
Helvetia Apotheke
stále čekám na dodání avizovaných 40 tablet, které dle sdělení společnosti Helvetia Apotheke bylo od nich vyexpedováno 29.1.2017. Tak nevím, kde se ta zásilka potuluje.
Antonínová
pravidelná zásilka by Vám měla dorazit tento týden. Kolegyně Vám 40 tablet posílala z našeho skladu, mám to od ní potvrzeno. Pokud nedojdou do konce týdne ozvěte se nám začátkem příštího týdne a zašleme znovu.
Bylo by pro nás lepší a rychlejší řešit vše přes zákaznickou linku. Pokud však chcete komunikovat pouze přes dTest je to samozřejmě na Vás. Nevidíme v tom však žádný přínos.
Náš přístup je stále stejný, nehledě na to zda se komunikuje přes dTest nebo zákaznický servis.
Helvetia Apotheke
dnes jsem obdržela zásilku s 40 tabletami ArthroPrim, takže děkuji. Bohužel v obálce nebyla ani faktura, ani složenka, takže nevím jaký variabilní symbol mám použít při platbě. V současné době měním operátora, takže telefon budu mít funkční až od 13.2.2017. Komnikovala bych s Vámi i e-mailem, ale ten jsem nikde nenašla. Tak mi prosím pošlete variabilní symbol k dané zásilce a já Vám částku 296,- Kč uhradím převodem.
Marcela Antonínová
ale to Vám v tom případě asi dorazila zásilka z našeho skladu, kterou jsme Vám poslali zdarma jako kompenzaci za to, že Vám zásilka předtím nepřišla dvojnásobná. To znamená, že ta je pro Vás zdarma. Klasické zásilky jsou standardně s fakturou a složenkou. Jinak by nemohli být zákazníkovi doručeny, protože adresa na složence v průhledném okénku je právě z faktury.
V každém případě by Vám v těchto dnech měla dorazit klasická pravidelná zásilky - dvojnásobek v ceně 296 Kč.