Comgate a.s.

#14819Podvodné odčerpání SMS platby

9 dnů 22 hodin

14.02.2017, před 8 lety

Jindřich Fijala

Stejný postup jako u několika desítek podvedených a několika, kteří uplatnili obdobnou stížnost prostřednictvím " VašeStížnosti.cz "
Vyúčtování Vodafone.
Telefonní číslo 776 116 371
Platby třetím stranám
Platby třetím stranám 3rd party Datum Čas Volané číslo Trvání Popis Sleva Cena
3.party; 16.1. ;15:33:55 ;90309099 ;; SMS platba - různé; ;99,00

nejsou

Vrácení částky 99,-Kč na č.ú. 100825368/0300

15.2.2017 10:48, před 8 lety

Jednání obchodníka popsané spotřebitelem by mohlo naplňovat znaky nekalé obchodní praktiky. Porušování zákazu používání nekalých obchodních praktik může být sankcionováno Českou obchodní inspekcí, a to až do výše 5 000 000,- Kč. Bylo by tedy vhodné podat podnět České obchodní inspekci. Více o podání podnětu je možné vyhledat na webové adrese www.coi.cz/cz/spotrebitel/prava-spotrebitelu/podani-stiznosti-podnetu-dotazu/.

17.2.2017 09:06, před 8 lety

Dobrý den pane Fijalo,

společnost ComGate Payments je pouze technický agregátor, který zprostředkovává platební řešení pro provozovatele služby.

Prověřili jsme telefonní číslo, které jste uvedl a jedná se o chybnou SMS řešíme s provozovatelem této služby. Poslali jsme požadavek na naše účetní oddělení, aby Vám refundovali částku 99 Kč na Váš účet.

Děkujeme.

Tým infolinky ComGate Payments, a.s.

24.2.2017 18:08, před 8 lety

Jindřich Fijala

Komentář: Neoprávněně účtovaná platba byla připsána na můj účet.
dTestu děkuji. Doufám, že společnost nebude v této nekalé činnosti pokračovat.