Comgate a.s.

#15223Stržení peněz formou sms za hru FishWK kterou jsem si sama nestáhla

12 dnů 23 hodin

16.03.2017, před 8 lety

Tereza Měsícová

Dne 16.3.se mi v ikonách v telefonu objevila hra FishWK kterou jsem nestáhla,poté, co jsem na ní klikla za účelem odstranění mi vzápětí přišly 2 sms ve znění:
1. z čísla:90309050 :Nakoupili jste VipGift v FishWK za 50CZK.Dekujeme Vam!
Podpora plateb:c@globalpay365.com
2.z čísla90309079 :Nakoupili jste VipGift v FishWK za 79CZK.Dekujeme Vam!
Podpora plateb:c@globalpay365.com
Jedná se o podvodné stržení peněz,za něco ,co jsem si neobjednala,je to okrádání slušných lidí.

stržení peněz sms zprávou za nestaženou hru FishWK v hodnotě 50 +79 Kč

Prosím o vrácení peněz na účet,za nevyžádané služby.Děkuji.

17.3.2017 06:18, před 8 lety

Pokud prodávající uvedl spotřebitelku v omyl o podstatné okolnosti, kvůli které se spotřebitelka rozhodla sjednat kupní smlouvu (zakoupit mobilní aplikaci), mohla by spotřebitelka také namítat neplatnost této smlouvy. Musela by prokázat, že byla prodávajícím uvedena v omyl.

Byl-li při prodeji zboží užit nepravdivý údaj, mohlo by se jednat o klamavou obchodní praktiku, která je zákonem o ochraně spotřebitele zakázaná. Dozor nad dodržováním povinností uložených zákonem o ochraně spotřebitele provádí Česká obchodní inspekce. Má-li spotřebitelka důvodné podezření, že společnost porušila povinnost uloženou jí zákonem, je vhodné obrátit se na tento úřad s podnětem, že byl porušen zákon. Více o podání podnětu je možné vyhledat na webové adrese www.coi.cz/cz/spotrebitel/prava-spotrebitelu/podani-stiznosti-podnetu-dotazu/.

Užitečné informace nalezne spotřebitelka na této adrese: http://www.platmobilem.cz/pro-verejnost/reklamace-sluzeb-hrazenych-pres-plat-mobilem

17.3.2017 14:54, před 8 lety

Dobrý den paní Měsícová,

společnost ComGate Payments je pouze technický agregátor, který zprostředkovává platební řešení pro provozovatele služby.

Bylo by možné nám zaslat tel. číslo, které sms přijalo, abychom mohli prověřit o jakou sms se jedná? Po dohledání lze konkrétní sms řešit. prosíme zaslat tel. číslo na e-mail infolinka@comgate.cz

Děkujeme.

Tým infolinky ComGate Payments, a.s.

17.3.2017 18:23, před 8 lety

Tereza Měsícová

Dobrý den,tel. číslo odesláno na uvedený email.
Prosím a děkuji za rychlé vyřízení.Měsícová

21.3.2017 13:57, před 8 lety

ano obdrželi jsme a děkujeme za uvedené údaje pro refundaci částky 129 Kč.

Tým infolinky ComGate Payments, a.s.

29.3.2017 23:38, před 8 lety

Tereza Měsícová

Komentář: Dobrý den,peníze byly připsány na účet,děkuji dTestu za tuto
službu a možnost se bránit!!!Měsícová