Dne 29.10.2013 jsem našel na portále Ber slevu Flash disk 32 GB za přijatelnou cenu 299,-Kč.Objednal jsem a ihned zaplatil a do dneška mi nic ,ani po 3 urgencích,nedošlo.
Objednávka 1311000237
Okamžitě dodat zboží,pan Václav Koudele (majitel firmy)byl dvakrát upozorněn,že předám k vyřízení ČOI
Slevový portál je vetšinou pouhým zprostředkovatelem uzavření smlouvy mezi spotřebitelem a koncovým dodavatelem a jako takový za nedodání zboží neodpovídá.
Spotřebitel splnil svou smluvní povinnost zaplacení kupní ceny již jejím poukázáním na účet slevového portálu a dodavatel je povinen mu zaslat zboží v dohodnuté lhůtě, nebyla-li lhůta sjednána, tak ve lhůtě přiměřené okolnostem. Pokud tak neučiní má spotřebitel právo od smlouvy odstoupit dle §613 občanského zákoníku a tedy žádat po dodavateli vrácení peněz.
Společnost Fajn Elektro s.r.o. nereagovala na naši výzvu k řešení stížnosti. Vzhledem k tomu, že je námi nabízené mimosoudní řešení sporů založeno na principu dobrovolnosti, bude stížnost pro nereakci subjektu uzavřena. Případné spory mohou být tedy řešeny pouze v soudním řízení.