DOVÁŽÍME LEVNĚ s.r.o., v likvidaci

#15669Nedodané zboží

20.04.2017, před 8 lety

Jindra Veverka

Dne 15.3.2017 mě bylo Vámi potvrzeno přijetí peněz za objednávku. Faktura č.2/43012 s tím, že zboží bude dodáno do 3 až 4 týdnů. Do dnešního dne mě nebyla doručena auto kamera a paměťová karta. Prosím o sdělení co je ze zbožím a kdy bude dodáno.

Jindra Veverka Praha 10 Vršovice Přípotoční č. 23

auto kamera a pamětová karta

Jestliže není zboží dodat žádám o navracení finanční částka. Moje č. účtu je 515279143 kód banky 0800

21.4.2017 08:07, před 8 lety

Rozhodnutím jediného společníka společnosti ze dne 12.4.2017 byla společnost zrušena a vstoupila do likvidace ke dni 12.4.2017.

Podrobnější informace lze nalézt na https://or.justice.cz/ias/ui/rejstrik-firma.vysledky?subjektId=946741&typ=UPLNY

Účelem likvidace je vypořádat majetek zrušené společnosti, vyrovnat dluhy věřitelům a naložit s čistým majetkovým zůstatkem podle zákona. O dobrovolném zrušení společnosti s ručením omezením rozhodují společníci, kteří také povolají likvidátora.
Likvidátor:JS Keynote s.r.o., IČ: 290 37 247, Praha 6 - Sedlec, Kamýcká 246/4c, PSČ 16000, při výkonu funkce zastupuje: JIŘÍ SUTTNER, dat. nar. 5. října 1957, Waltrova 997/41, Skvrňany, 318 00 Plzeň.

Pokud prodávající vstoupil do likvidace je nutné se s nároky na plnění obrátit na likvidátora. Více informací o této problematice je možné také vyhledat na webové adrese www.dtest.cz/clanek-4746/dtest-kde-reklamovat-zbozi-kdyz-prodejce-zanikne.

13.8.2017 18:04, před 7 lety