Comgate a.s.

#16001Odečtení peněz za nainstalování hry

6 měsíců 21 dnů 19 hodin

11.05.2017, před 8 lety

Lucie Davidová

Dobrý den, dnes 11.5.se mi v ikonách v telefonu objevila hra bearHYY,kterou jsem si určitě sama nestáhla,chtěla jsem jí smazat a vzápětí přišly 2 sms ve znění:
1. z čísla:90309079 :Nakoupili jste relive v bear HYY za 79CZK.Dekujeme Vam!
Podpora plateb:c@globalpay365.com
2.z čísla90309050 :Nakoupili jste relive v bear HYY za 50CZK.Dekujeme Vam!
Podpora plateb:c@globalpay365.com
Následně jsem zjistila, že byly odeslány 2 sms na číslo 90309. Obě dvě obsahují složitou kombinaci čísel, kterou bych určitě nevyťukala.
Jedná se o podvodné stržení peněz,se kterým nesouhlasím a nebyla jsem s tím dopředu seznámena. Platím za něco ,co jsem si neobjednala. Prosím o kladné vyřízení mé stížnosti.

zaplacení za něco co jsem nechtěla

Prosím o kladné vyřízení a vrácení peněz.

12.5.2017 08:25, před 8 lety

Pokud prodávající uvedl spotřebitele v omyl o podstatné okolnosti, kvůli které se spotřebitel rozhodl sjednat kupní smlouvu (zakoupit mobilní aplikaci), mohl by spotřebitel také namítat neplatnost této smlouvy. Musel by prokázat, že byl prodávajícím uveden v omyl.

Byl-li při prodeji zboží užit nepravdivý údaj, mohlo by se jednat o klamavou obchodní praktiku, která je zákonem o ochraně spotřebitele zakázaná. Dozor nad dodržováním povinností uložených zákonem o ochraně spotřebitele provádí Česká obchodní inspekce. Má-li spotřebitel důvodné podezření, že společnost porušila povinnost uloženou jí zákonem, je vhodné obrátit se na tento úřad s podnětem, že byl porušen zákon. Více o podání podnětu je možné vyhledat na webové adrese www.coi.cz/cz/spotrebitel/prava-spotrebitelu/podani-stiznosti-podnetu-dotazu/.

Užitečné informace nalezne spotřebitel na této adrese: http://www.platmobilem.cz/pro-verejnost/reklamace-sluzeb-hrazenych-pres-plat-mobilem

12.5.2017 14:16, před 8 lety

Dobrý den paní Davidová,

společnost ComGate Payments je pouze technický agregátor, který zprostředkovává platební řešení pro provozovatele služby.

Bylo by možné nám zaslat tel. číslo, které sms přijalo, abychom mohli prověřit o jaké sms se jedná? Po dohledání lze konkrétní sms řešit. Prosíme zaslat číslo telefonu a číslo bankovního účtu na e-mail: infolinka@comgate.cz

Děkujeme.

12.5.2017 15:00, před 8 lety

Lucie Davidová

Dobrý den, veškeré požadované informace jsem zaslala emailem.
Moc děkuji za vyjádření.
Hezký den

12.5.2017 15:34, před 8 lety

Dobrý den paní Davidová,

ano již jsme informace obdrželi a předali na reklamaci.

Děkujeme.

22.5.2017 20:47, před 8 lety

Lucie Davidová

Dobrý večer, tak zatím se nic neděje. Veškeré informace ohledně telefonního čísla a bankovního spojení jsem poslala.
Doufám, že se brzy dozvím, jak byla reklamace vyřízena.
Moc děkuji

23.5.2017 09:13, před 8 lety

Dobrý den paní Davidová,

děkujeme za Vaše upozornění o nevrácené částce, která Vám měla být refundována. Poslali jsme urgenci na poskytovatele služby, aby se s Vámi spojil telefonicky a ověřil vše pro refundaci.

29.5.2017 06:08, před 8 lety

Lucie Davidová

Dobrý den, tak zatím mě bohužel nikdo nekontaktoval a vrácení peněz také neproběhlo....
Děkuji za info

29.5.2017 13:32, před 8 lety

Dobrý den paní Davidová,

děkujeme za reakci a požádali jsme poskytovatele, aby se s Vámi spojil.

4.6.2017 11:44, před 8 lety

Lucie Davidová

Dobrý den, tak stále se nikdo nespojil. Začínám mít pocit, že se to nikdy nevyřeší.
Předem moc děkuji za dořešení celé situace.

3.12.2017 15:20, před 7 lety

V případě potřeby další právní konzultace se spotřebitelka může obrátit na naši spotřebitelskou poradnu na telefonní lince 299 149 009.