je možné nějakým způsobem postihnout chování velkých řetězců - již několik dní je na trhu informace o jedovatých rozinkách (my jsme se tuto informaci dozvěděli od dalších zákazníků u kasy) když jsme platili za nákup, jehož součástí byly i rozinky Sultanien Suntree z Turecka ... Kaufland si i přes skutečnost, o které jistě věděl, dovolil tyto produkty prodávat s 30% slevou... (?? v reakci na to že budou staženy z trhu??). Každopádně chování řetezců je již do nebe volající... lze něco proti tomuto dělat? snažit se lidem nacpat jedovaté věci na poslední chvíli, to už je nehoráznost.. moc děkuji za informaci, s pozdravem, Tereza Lorencová
viz výše
viz výše
Bohužel pouze na základě výsledků testu časopisu dTest nelze nařídit stažení výrobků z prodeje či jakkoli prodej omezit. Z toho důvodu byl podán podnět Státní zemědělské a potravinářské inspekci, která v rámci vlastních zjištění k takovému postupu oprávněna je.
Společnost dlouhodobě nevyužila možnosti reakce na tento podnět. Z toho důvodu stížnost uzavíráme.