Dobrý den,dnes jsem se dozvěděla,že společnost MT nábytek je v insolvenci.
Dne 6.4.2017 JSEM OBJEDNALA ZBOŽÍ - NÁBYTEK V CENĚ 10 132 KČ.
Peníze jsem přeposlala z mého účtu a na Váš účet.
Následně mi bylo zděleno,že převod částky 10 132 kč v pořádku dorazil.
Bylo mi oznámeno,že až bude zboží na skladě,tak mi telefonicky zdělí přesný termín doručení - nejpozději do měsíce.
Měsíc uplynul a zboží nedorazilo.
Objednané zboží:044-0770 botník do předsíně Arnar 4 cena 1 638 kč, 040-0050 čalouněný taburet Ryan cena 558 kč,011-0087 prosklená vitrina Alexander 1 cena 4 097 kč,011-0095 konferenční stolek Alexander 1 cena 1 264 kč,011-0074 šuplíková komoda Alwxander 9 cena 2 575 kč.Doprava Mabyt s mluvní partneři 0 kč.
Dle mého názoru by bylo nejvhodnější vrátit peníze,poněvadž jsem ztratila důvěru ve firmu,která prodává zboží a je již v insolvenci.
Dne 11. 4. 2017 bylo se společností Exiteria a.s. zahájeno insolvenční řízení. Spotřebitelce proto doporučujeme, aby přihlásila svou pohledávku do insolvenčního řízení (https://isir.justice.cz/isir/ueu/evidence_upadcu_detail.do?id=3DC41B5451C94A839ACAE042F7DE2AC4). Více informací o podání přihlášky je možné vyhledat na webové adrese http://insolvencni-zakon.justice.cz/obecne-informace/veritel/pohledavky-a-jejich-prihlaseni-.html