Dobrý den,minulý rok jsem koupila na slevoking voucher do Sarvaru,který platí do května 2017.Bohužel jsem od září na nemocenské a po operaci ginekologie,kde teď minimálně nemůžu 4 měsíce do bazenů a jsem stále na nemocenské.Proto jsem napsala email,kde mi paní odpověděla že to vyřeží,nevyřešila.Napsala že mám napsat do penzionu (Wolf Sarvar),neodepisovali.Tudíž jsem opět volala do slevoking kde mi pán řekl že mám ten email poslat znovu,že mají asi plno práce,opět žádná odpověd.Tak jsem opět volala do slevoking,kde mi paní řekla že mám napsat email osobě slevokingu s kterou jsem už jednou psala.Přišla mi odpověď že mi pobyt neprodlouží natož vrátí peníze.A ani do teď mi nepřišla odpověď z penzionu.Nelíbí se mi že jsem dala 4000 a teď dělají jako nic,přitom jsem je poprosila o prodloužení voucheru nebo vrácení peněz.Mě to připadá že lidi oblbují a pak jak mají řešit zákaznikovy reklamaci tak nic neřeší,hlavně že mají peníze.Děkuji Kozelková
pobyt v penzionu Wolf Sarvár
vrácení peněz nebo prodloužení voucheru do konce roku 2017
Při nákupu voucheru prostřednictvím slevového portálu se jedná zpravidla o smluvní vztah třístranný, tedy jednou stranou je spotřebitel, druhou prodávající nebo poskytovatel služeb (penzion) a třetí portál sám. V tomto případě je slevový portál pouhým zprostředkovatelem.
Případná storna objednávek či rezervací služeb ze zdravotních důvodů se proto řídí podmínkami poskytovatele služby, tedy samotného penzionu. V případě, kdy má zákazník zájem o storno své objednávky či rezervace, ať již z jakéhokoli osobního důvodu, je povinen se obrátit přímo na penzion, neboť jde o smluvní vztah mezi penzionem a zákazníkem, do něhož nemůže zprostředkovatel slevového portálu zasahovat.
V zásadě se oproti propadlým voucherům peníze nevrací. Samozřejmě vzájemná dohoda na jiném termínu pobytu je možná. To samé platí o případné dohodě o prodloužení platnosti voucheru mezi smluvními stranami.
Dobrý den, paní Kozelková,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
Tento problém jsme s penzionem Wolf již řešili a bohužel penzion zamítl prodloužení platnosti kupónu či jeho stornování. V tomto případě jsme pouze zprostředkovatelem služeb a hlavní slovo zde má penzion. Z naší strany jsme se je snažili požádat o výjimku, avšak v tomto ohledu nám nebyli ochotní vyjít vstříc a v této chvíli již není možné ovlivnit rozhodnutí penzionu. Kupón bude tedy nutné využít v době jeho platnosti.
Tyto situace se vždy snažíme řešit k maximální spokojenosti našich zákazníků, avšak ne vždy je hotel či penzion ochotný nám vyjít vstříc.
Vzniklá situace nás samozřejmě velmi mrzí.
Děkujeme za pochopení.
Pěkný den přeje,
Tým Slevoking.
Připadá mi to že z lidí jen tahají peníze a neumí řešit problémy za které člověk nemůže)myslím zdraví)
V případě potřeby další právní konzultace se spotřebitelka může obrátit na naši spotřebitelskou poradnu na telefonní lince 299 149 009.