AVG Technologies CZ, s.r.o.

#16121AVG Internet Security

3 měsíce 2 dny 4 hodiny

18.05.2017, před 8 lety

Marie Lukešová

Zaplacen 11.7.2016 v částce 1089,-Kč Praha
Ještě není ani rok a již
mi z počítače zcela zmizel . Čislo faktury 1012579783. Již jsem volala na doporučené číslo, nikdo nepomohl. Je mi 75 roků, jsem vážně nemocná a s původním výrobkem jsem byla velmi spokojená.

AVG Internet Security

Vrácení zpět do mého počítače, nemíním kupovat předčasně žádnou další ochranu počítače.

26.5.2017 11:56, před 8 lety

Obecně platí, že pokud služba nebyla poskytnuta, je vhodné tuto službu reklamovat a žádat nápravu (například přiměřenou slevu z ceny softwaru).

Podnikatel má povinnost řádně informovat spotřebitelku o o rozsahu, podmínkách a způsobu uplatnění práva z vadného plnění, spolu s údaji o tom, kde lze reklamaci uplatnit. Za porušení informační povinnosti hrozí podnikateli pokuta za správní delikt a to až do výše 3 000 000,- Kč. Má-li spotřebitelka důvodné podezření, že podnikatel porušil některou ze svých povinností, má možnost obrátit se s podnětem na Českou obchodní inspekci. Více informací o podání podnětu je možné vyhledat na www.coi.cz/cz/spotrebitel/prava-spotrebitelu/podani-stiznosti-podnetu-dotazu/.

20.8.2017 21:11, před 7 lety

Spotřebitelka nás informovala, že se případ podařilo vyřešit smírnou cestou. Stížnost proto uzavíráme.