Comgate a.s.

#16171Neoprávněné odečtení peněz

6 měsíců 11 dnů

22.05.2017, před 8 lety

Iveta Sedlicka

Na telefon mi chodí reklama na hru BearHyy kterou jsem vůbec neinstalovala, po dobití kreditu za 300kč mi hra okamžitě naskočila a nešla odinstalovat, po každém kliknutí mi to odečítalo peníze a za 1 minutu jsem přišla o celé tři stovky ! Je to neskutečný podvod

Vrácení peněz

23.5.2017 14:48, před 8 lety

Pokud prodávající uvedl spotřebitele v omyl o podstatné okolnosti, kvůli které se spotřebitel rozhodl sjednat kupní smlouvu (zakoupit mobilní aplikaci), mohl by spotřebitel také namítat neplatnost této smlouvy. Musel by prokázat, že byl prodávajícím uveden v omyl.

Byl-li při prodeji zboží užit nepravdivý údaj, mohlo by se jednat o klamavou obchodní praktiku, která je zákonem o ochraně spotřebitele zakázaná. Dozor nad dodržováním povinností uložených zákonem o ochraně spotřebitele provádí Česká obchodní inspekce. Má-li spotřebitel důvodné podezření, že společnost porušila povinnost uloženou jí zákonem, je vhodné obrátit se na tento úřad s podnětem, že byl porušen zákon. Více o podání podnětu je možné vyhledat na webové adrese www.coi.cz/cz/spotrebitel/prava-spotrebitelu/podani-stiznosti-podnetu-dotazu/.

23.5.2017 17:13, před 8 lety

společnost ComGate Payments je pouze technický agregátor, který zprostředkovává platební řešení pro provozovatele služby.

Bylo by možné nám zaslat tel. číslo, které sms přijalo, abychom mohli prověřit o jaké sms se jedná? Po dohledání lze konkrétní sms řešit. Prosíme zaslat číslo telefonu a číslo bankovního účtu na e-mail: infolinka@comgate.cz

Děkujeme.

Přejeme hezký zbytek dne.

Tým infolinky ComGate Payments, a.s

24.5.2017 17:44, před 8 lety

Iveta Sedlicka

Údaje potřebné k vyřízení včetně telefonního čísla jsem zaslala na email. Sedlicka

3.12.2017 19:37, před 7 lety